Pakolások, Hámlasztók

Avon Anew Vitale 2 az 1-ben Arcpakolás

4.3
Hozzáadva 2015.10.18.by

falatka18

Anew Vitale ProEnergy komplex-szel, mely tökéletes választás azoknak a 25 év feletti hölgyeknek, akik mozgalmas és gyakran stresszes életvitelt folytatnak. Bársonyosan sima, gyorsan felszívódó, hidratáló formula, virágos-gyümölcsös illattal, mely nem tömíti el a pórusokat és az arcbőrt fiatalosabbá és ragyogóbbá varázsolja.

Mikrogyöngyöket tartalmaz, melyek gyengéden eltávolítják a bőrről az elhalt hámsejteket, segítenek simábbá és tisztává varázsolni a bőrt. Revitalizálja és energiával tölti fel a bőrt, mely ezáltal kipihent és üde külsejű lehet.

2014.01.26. 09:25

Meglepően jó és remekül lehet rá sminkelni, nem kell primer. Pont erre használom: komolyabb smink előtt felteszem, tényleg sima, puha, tisztább megjelenésű bőrt eredményez. Mivel tele van szilikonnal, hétköznapokon nem őt veszem elő, de smink-előkészítésként pazar, tényleg! 5 csillag és egy kis bizalom az Avonnak

2013.11.06. 08:12

Az van ráírva, hogy heti 3 alkalommal kell felvinni az arcra. A benne található mikro gyöngyök érezhetőek. Mikor ellazulok gyertyafénnyel és könnyebb zenével a forróvízzel megtöltött kádban, akkor szoktam felvinni a pakolást, és nekem nagyon jó. Isteni az illata. Ha lenne parfümje, az lenne az én parfümöm :) Az arcom jó puha lesz tőle, és sokáig jóillatú ^^5*

2013.10.06. 14:55

Mar parszor hasznaltam ezt a maszkot,elotte leradirozom vele az arcom-ali erezni benne a szemcseket, utana rajta hagyom 10percig. Nem rossz,de tobbet vartam tole. Nem fogom ujra vasarolni.