Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
agi.greendaygirl
Pro energy komplex-szel a fakó bőr, fáradt külső, finom vonalak és tág pórusok csökkentéséért.
25+
2018.07.20. 18:46
Isteni az illata, egyébként teszi a dolgát, szóval nagyon szerettem, kár hogy nem lehet már kapni.
2018.05.22. 20:32
Annyira nagyon szerettem. Mielőtt kifutott sikerült még lecsapnom rá, mivel reméltem hogy újra elkezdik gyártani valami új csomagolásban, sajnos csak egyet vettem. Azóta is bánom, és remélem hogy újra szembe jön velem valahol. Ez volt az egyik legjobb. Az illata, az állaga, a hatása... Még reménykedem.
2018.04.11. 18:48
Nagyon szerettem ezt az arctisztítót. Egyrészt sokáig elég volt, másrészt szuperül tisztított. Akciósan vettem még a kivonása előtt. Ha minden igaz, valamilyen Anew Vitale arctisztító visszatér az Avonhoz. A májusi katalógusból lehet már belőle mintát rendelni. :)
2017.10.23. 10:29
Lehetne szebb az INCI-je. Az ára jó, jól tisztít, puha marad a bőröm tőle. Kevés is elég. Az illata finom, tisztaság illatú, de picit piros marad a bőröm utána. Valószínűleg a benne lévő illatanyagtól.
2016.07.28. 12:11
Nekem bejönnek ezek a ragadós, gél állagú arctisztítók. Szépen tisztít tényleg, az ígérteket betartja, ára sem rossz.
2016.06.16. 20:52
Sajnos már nem nagyon lehet kapni, de imádom. Isteni az illata, és nekem a pattanásos bőrömmel is csodát tesz. Bármikor újravenném :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!