Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Mia0602
Megnyugtatja és táplálja a bőrt. Nem maszatolódik, nem ereszt.
2022.01.15. 21:06
Ajándékba kaptam, ezt előre leszögezném. Így legalább kisebb volt a csalódás. Valami miatt nagyon száraz lett az arcom. Ezért szerettem volna egy kis extra hidratálást. Az első shock akkor ért mikor feltettem, jéghideg volt. Ez pár percen belül megszünt. A maszk túl nedves, még fekve is folyt mindenhova - hajamba, nyakamba. Végig egy kellemetlen hűvös érzésem volt, ahogy párolgott a cucc. Az extrém száraz foltokat a pofimon csípte, de nem pirosodott ki. A mérete túl nagy. Az illata enyhe, édeskés. A csomagoláson nem volt feltűntetve meddig hagyjam fent. Én kb 45 percet vártam. A maradékot bemasszíroztam. Száradás után egy réteget hagyott, az arckrémet rákenve eltűnt. A legnagyobb gond mégis a hatásával van. Azaz nincs, semmilyen. Nem hidratál egy hangyányit sem. Biztos nem veszem meg, nem ajánlom senkinek sem.
2020.01.21. 22:21
Most próbáltam először és utoljára, sajnos nagyon csípte az arcom :( Azon kívül viszont tele van anyaggal, finom illatú és kellemesen lehűsítette az arcom többi részét, de a pattanásaimat szétcsípte.
2019.12.04. 23:11
Nagyon szeretem a fátyolmaszkokat, gondoltam kipróbálom ezt és az Aloeverasat is. Hatalmas csalódás volt !!! Folyik belőle az anyag, ez még nem is lenne annyira nagy gond, viszont miután feltettem, elkezdte csípni az arcom. Biztos nem veszek többet.
2019.11.10. 19:33
Nekem is kifolyt belőle a sok anyag, amikor helyeztem fel, ami össze-vissza ragadt is, úgyhogy hoznom is kellett hozzá egy nedves törlőkendőt. 2x biztosan lehet használni, akár még 3x is, ha nagyon ügyes az ember. Nekem ragadt utána az arcom, mintha tényleg mézet kentem volna fel, szóval utána mentem is arcot mosni. Egyébként talán egy picit puhábbá varázsolta az arcomat, de hatalmas nagy csodát azért nem tett.
2019.08.11. 15:36
Nagyon sok anyagot tartalmaz, szó szerint folyik belőle amikor felhelyezem. Az illata kellemes. Nekem picit nagy volt a maszk, 2x tudtam használni. Nem ragast utána, puha volt a bőröm.
Utoljára szerkesztve: 2019.07.19. 12:35 - 2019.07.12. 07:45
Elég nehéz szétnyitni, közben folyik belőle a felesleges anyag. Kellemes, szolíd illata van a maszk mérete jó csak a száj körül mintha el lenne szabva. Levétel után a bőrbe maszírozva nem hagy feszülő utóérzetet.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.