Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
mlexa
2021.12.03. 12:51
Ez a kis fényvédő lett az aktuális kedvenc termékem, noha még csak 1 hete használom (tehát hosszú távon még nem tudok nyilatkozni), de imádom!!Nagyon egyszerű felkenni, nem hagy fehér réteget, elég gyorsan eltűnik. Mattítani nem mattít, hanem egy természetes csillogást hagy meg az arcnak, ami engem nem zavar (főleg, hogy van púderem és néha bb krémet is használok, amivel már egy fokkal mattabb leszek). Baromi jól lehet rá sminkelni, nekem sosem folyik le tőle az arcom, szép tartós lesz a végeredmény. :) Bátran ajánlom mindenkinek!
2021.08.19. 09:40
Hidratál, véd, de sajnos nem mattít. Sokkal hamarabb átfényesedik, mint az 50-es tesója. Már első felvitel után is fényes marad az arcon, nekem nem tűnik el ez az alap fényesség. Mégis, így hogy mattít?! Nekem sajnos nem működik. Porpúderrel ideig-óráig orvosolható a fényesség, de sajnos csak ennyi.
2021.03.04. 22:49
Az illata lehetne visszafogottabb, az sem lenne baj, ha nem lenne benne parfüm, DE...Az én zsíros/kombinált bőrömre tökéletes, lehet rá szépen sminkelni. Sminkelés nélkül pedig pár perc alatt ha nem is mattra, de egészséges fényűre szárad, nem érzem, hogy lenne valami az arcomon, fehér réteget sem hagy. Mindenképp újravevős lesz, ha egyszer megtalálom újra (jelenleg az Avon honlapján sem találtam meg).
2020.08.04. 19:12
Kedvező az ára, jó illatú. Jó kis fényvédő, én szeretem.