Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Care Sun+ Pure & Sensitive Multi Protection Moisturising Sun Lotion SPF50/PA+++

3.8
Hozzáadva 2019.02.11.by

Sztellaaaaa

Megújult változat

Magas faktorszámú SPF 50-es fényvédelem arcra és testre.

Olajmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt, vízálló, UVA/UVB-védelmet nyújt, az érzékeny bőrűek is használhatják.

2023.07.25. 20:48

Száraz bőr
Vízhiány

Nagyon sűrü, de nem nehéz állagú, lemattuló finissel. Illata van, számomra kellemes.

2022.06.28. 16:28

Tág pórusok

Érzékeny vámpírszerű bőröm van, ráadàsul napallergiám is de mikor bekentem magam ezzel a krémmel se nem égtem le sőt az allergiám sem jelentkezett. Az egyetlen negatívuma, hogy borzasztó ragadós ès nem nagyon szívódik be.

2021.07.12. 13:45

Pattanások (acne)

Pozitívum:-jól véd-nem okoz problémát a bőrömönNegatívum:-nehezen szívódik be-csillog tőle egész nap a fejem

2020.04.29. 05:57

Pigmentfoltok

Még tavaly nyár végén vettem, nemsokára elfogy. Újra nem veszem, pedig nagyon jó kis krém lenne. Könnyű el dolgozni, nem hagy fehér réteget, nincs ragacsos érzet. DE olyan alkohol tartalma van, hogy konkrétan hanyatt vág. Csak púdert szoktam rá tenni,de szerintem lehet BB krémet vagy alapozót is. Ha esetleg megváltozna az összetevő lista, lehet újra venném.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.20. 18:18 - 2019.02.16. 09:57

Száraz bőr
Pirosság (rozacea)

Sajnálom hogy van benne parabén, mert egyébként nagyon jó könnyed állaga van, könnyedén beszívódik, nem nehezíti el az arcbőrömet, és árban is nagyon baráti.Vettem 150ml-es változatot 2019 májusban, erre az avon elküld egy olyat nekem, ami 2018-ban lejárt. :))Soha többet nem veszek tőlük semmit, ez volt az utolsó. Szánalmasak :(