Hidratáló krémek

Avon Clearskin Éjszakai Krém Szalicilsavval Pattanásos Bőrre

3.4
Hozzáadva 2022.03.07.by

Black Fairy

Amíg alszol, addig az éjszakai krém segít:

• csökkenti a pattanások és a bőrpír külsejét
  • megakadályozza az új bőrhibák kialakulását
  • halványítja a pattanás után maradt foltokat

Gyorsan beszívódó formula 2% szalicilsavval és zöldteakivonattal, mely nem tömíti el a pórusokat.

2018.08.08. 20:45

Nekem ez a második termék. Nagyon szeretem, ezért is vettem újra. Este felkenem, reggelre puha, hidratalt, szép lesz az arcbőröm. A pattanásokat csökkenti, viszont nem mindig figyeltem,mert én már a puha arcbőrrel megelegedtem.Csak ajánlani tudom! 😊😊

2018.07.16. 21:29

Mindig adok neki újabb esélyt de soha nem válik be. A pattanásokon nem segít, sőt inkább még több lesz tőle. De gyorsan beszívódik és nagyon tiszta illata van.

2017.12.14. 08:54

Sajnos nekem sem vált be. Több pattanásom lett tőle(bőr alatti is), 2 hétig használtam aztán kuka. 2 pontot adok, mert nagyon tetszett az illata és gyorsan beszívódott.

2017.05.03. 12:22

Nem rossz, menzesz alatg szoktam használni.

2017.04.20. 22:12

Jól hidratál, nagyon szeretem,mert reggelre tényleg puha lesz a bőröm, de a pattanásokra nincs befolyással.

Utoljára szerkesztve: 2017.01.18. 21:59 - 2017.01.18. 21:58

4-5napig esténként használtam, mert otthon nem volt másik arckrémem. Az arcom állapota tök jó volt, de ettől konkrétan hatalmas bőr alatti pattanásaim lettek. Hétfő óta visszatértem a szokásos esti krémemhez, és láss csodát, a pattanások múlnak el, és egy újabb sem jött elő. Tudni kell, hogy kijött pár pattanás a hátamon ill.vállamon, azok kezelésére gondoltam jó lesz, de mire elkezdtem volna használni, el is múltak. Mivel nem akartam, hogy kárba menjen, gondoltam heti 1-2* használom, csepegtetek bele teafaolajat és tuti védelem a pattanások ellen. Kuka sajnos.