Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Sminkek arcra
Korrektorok
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Clearskin Spot Conceal Stick

Hozzáadva 2023.05.15.by

nettike

4 g
  • segít elfedni a pattanásokat és a piros foltokat
  • illeszkedik bőröd természetes színéhez

2024.07.13. 19:37

Nekem bevált ez a korrektor. Jól fed és a pattanások is halványodnak, eltűnnek tőle.

2021.11.28. 19:03

Nekem ez nem vált be annyira, a színe még talán passzolt, de nekem nem múltak el a pattanásaim tőle és rémesen büdös, mintha frissen kopasztott tyúk szaga lenne, nagyon nem vált be. És bizonyos helyeken elég hamar le is jött.

2020.12.28. 18:46

Tinikoromban nagyon sokat elhasználtam, ma már biztos nem tenném. Mivel nem használtam alapozót, de elütött az arcomtól a színe, csak éjszakára használtam, hogy szárítsa a pattanásokat. Akkor úgy gondoltam, hogy használt, ma már nem vagyok biztos benne.

2020.12.16. 10:53

Nagyon kedvelem, évek óta ezt használom a pattanások helyére csak ez vált be. Gyógyit és fed is.

2020.10.13. 09:25

Mivel csak egy színben kapható, nem hittem volna, hogy épp passzolni fog a bőrtónusomhoz. A textúrája is olyan hogy elég jól fed de nem igazán látszik hogy valami oda van kenve, nagyon természetes hatású. Kopik napközben, viszont mire lekopik, a pattanás is begyógyul alatta. Tökéletes!

2020.08.02. 11:51

Kozmetikustól kaptam, előbukkanó pattanásokra adta. Elhasználgatom, de újat nem fogok venni (leginkább mert kerülöm az ehhez hasonló összetevőket messziről IS: Parfum/Fragrance, BHT , BHA ). Nálam a színe megfelelő, nem pörög le, szépen megmarad az arcon.