Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Eszter0209
Fehércsoki illatú és ízű ajakbalzsam, melytől fényesek és kívánatosak lesznek az ajkaid.
Méret: 4 g
2013.09.24. 05:12
Nekem bevált :) . Tavaly télen csak ezt használtam és nem cserepesedett ki a szám :)Illata mennyei :)
2013.02.12. 12:07
Nekem se jött be. Szerintem nagyon büdös és émelyítő íze van. Hálisten ingyen kaptam, mert kb. a 3. használat után beragadt és nem tudtam tovább csavarni, úgyhogy ennyit erről.
2013.02.04. 14:05
Ajj de utálom. Kaptam egyet karácsonyra, meg egy csokis sütiset, de hányingerem van tőlük. Olyan kesernyés szaguk van. Nem is igazán hidratál, csak úgy van a világon. Praktikusan kicsi a csomagolása.
2013.01.12. 19:11
isteni az illata,szabályosan lenyalnám az ajkaimról :-)zsíros érzést hagy maga után,annyira nem szeretem,de azért jó :)