Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon Dancefloor Diva Szemhéjtus
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, az összetevőket feltöltötte: biumiu, Módosítva: 2016. augusztus 23.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Imidazolidinyl Urea
ta
Sodium Lauryl Sulfate
ti I eu
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
csalódás volt ez a termék nekem :( nehéz szépen dolgozni vele, habár van tapasztalatom a tusvonalak terén, és kb. 3 óra után elkezdett kis darabokban lepattogni a szemhéjamról, úgyhogy ez a termék nálam felejtős :((

Nem is olyan rég vettem meg ezt a szemhéjtust, azt hittem egy csodaszer de tévedtem..Nem rossz de mivel én kezdő vagyok a sminkelés terén ezért szinte egyáltalán nem tudom meghúzni magamnak a tusvonalat. Vagy anyukám, vagy a tesóm segítsége kell hozzá. Szóval én kezdőknek nem nagyon ajánlanám...

Az előttem szólókkal együtt én is csillogósra számítottam, de csak a kupakja csillogós, ugyhogy ha valaki csillogós tust szeretne, nem ez a megfelelő neki...nem gyakran használom, de nem rossz.

Én is a katalógus csapdájába estem, mert azt hittem, hogy fekete csillámos tusról van szó, pedig csak a kupakján vannak csillámok, maga a tus sima fekete. :/ Mindegy, ígyis-úgyis jól jött, mert elfogyott a régi fekete tusom. Az egyetlen bajom vele, hogy nálam száradás után kb. fél órával elkezd felrepedezni, és innentől fogva már nem tartós. Lehet, hogy bennem van a hiba, túl sokat viszek fel vagy nem tudom, de lehet akár a szemem mozgásától is. Nekem ez nem vált be, pedig szép mélyfekete színe van. :(

Az enyémben sincs csillám, de megérte.
Akciósan vettem 900ft-ért, nem a legolcsóbb tus de megkapom a minőséget az árért.
Pontos, precíz, jó a száradási idő, tartós késő estig fenntmarad :)

Az enyémben sincs csillám, de megérte.
Pontos, precíz, jó a száradási idő, tartós késő estig fenntmarad :)

Az ecsete vékony, pontos vonalat lehet vele rajzolni, sokáig eláll de nagyon könnyen maszatolódik.

A fekete verzió van meg. Mivel már olvastam előtte véleményeket, ezért én nem is vártam, hogy csillámos legyen. Nagyon elégedett vagyok vele, az ecsete kellőképpen vékony, én elég sokat bénázok a tusvonallal, de ezzel egész könnyen ment a felvitel. Kellőképpen tartós is, én csak ajánlani tudom mindenkinek, de csillámokra tényleg ne számítson senki.

Fekete színben vettem meg. Az enyémben egy darab csillám sincs, teljesen mattra szárad, ezért levonok egy csillagot. Lehetne egy picit tartósabb, mert még hidegebb időben is volt, hogy elkenődött, de a dörzsölésnek ellenáll, valamint száradhatna gyorsabban, ezért vonom le a második csillagot is.
Ha nem lenne csillámosnak-csillogósnak hirdetve, azt mondanám rá, hogy egész jó kis tus, de így nagyot csalódtam benne; ha tudom, hogy egy sima fekete tusról van szó, meg sem rendelem.

a feketét rendeltem meg, már egy ideje akartam egy ecsetes fekete tust. Nagyon elégedett vagyok vele, jól pigmentált, könnyű vele dolgozni, jó az állaga, hamar szárad de javítani is könnyen lehet. Tartós, egész nap bírta viszont könnyű lemosni ami számomra pozitívum. Örülök, hogy megvettem, a csomagolása is tetszetős, ennyi pénzért mindenképpen jó vétel volt :)

Nekem megvan mindkettő. A fekete pigmentáltabb, a szürkével azért el kell vacakolni sajnos, mert csak 2 rétegben fed, és baromi lassan szárad, szóval nem egy gyors reggeli sminkhez való.
Amúgy az ezüsttel szoktam cicásra húzni a szemem a feketével pedig egy vékony vonalat húzok a pillatőbe, és ez így együtt nagyon klasszul néz ki, nappalra is simán elmegy.
A tartóssága jó, viszont mivel filmszerűre szárad, ezért a szemdörzsölgetéssel vigyázni kell! :)

Hidratálók: Propylene GlycolEmolliensek: Cera Alba / Cera Flava / Beeswax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Cera Carnauba, Hydroxylated Lanolin, Stearic Acid
Emulgeálószerek: Hydroxylated Lanolin, Sodium Stearate, Stearic Acid, Sodium Lauryl Sulfate
Tisztítószerek: Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate
Illatanyagok: Methylparaben
Parabének: Methylparaben
Tartósítószerek: Methylparaben, Imidazolidinyl Urea
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.
A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.
Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.
Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.
Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
Cellulózból származó zselésítő és sűrítő anyag. A CosIng besorolása szerint még felületi hártyaképző, emulzió stabilizáló és a krémet homogénné tevő segédanyag.
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Kémiailag és funkcióban is a diazolidinyl ureához hasonló gombaellenes hatású tartósítószer, ami formaldehidet bocsát ki magából. További info itt.
Kókuszból előállított tisztítószer, felületaktív anyag. Bár a hírneve nem túl jó, Paula Begoun szerint egyáltalán nem igaz az, hogy az SLS az egészségre veszélyes vagy rákkeltő. Ami viszont igaz, hogy bőrirritáló (annyira, hogy jellemzően SLS-t használnak a kozmetológiai kutatásokban a bőrirritáció kiváltására, hogy pl. különböző gyulladáscsökkentők hatását teszteljék aztán), ezért hacsak nem az összetevő lista utolsó helyeinek egyikén szerepel jobb kerülni. Az SLS-t tartalmazó tisztítók általában túlságosan is tisztítanak és megbontják a bőr természetes védőrétegét (natural skin barrier). Részletes információ a futuredermen.