Szappanok

Avon Heaven Harmony Folyékony Szappan

3.9
Hozzáadva 2017.03.22.by

lovecreams

Az Avon Heaven Harmony folyékony szappan krémes és bőrnyugtató hatású.

• E-vitaminnal
  • gyöngyvirág- és almaillattal

2018.05.10. 14:28

Kellemes az illata.

Utoljára szerkesztve: 2017.07.21. 08:55 - 2017.07.21. 08:52

Az egyik barátnőmtől kaptam ajándékba, mert tudja, hogy szeretem a gyöngyvirág illatát. Erőteljes, kellemes, kicsit gyöngyvirágos, kicsit almaillatú folyékony szappan, az illata pár perccel kézmosás után még érezhető a bőrömön. Napi többszöri használat mellett viszont borzasztóan szárította a kezemet, annyira, mintha zsíroldó mosogatószerrel mostam volna kezet (bár tény, hogy elég érzékeny a bőröm,viszont egyes összetevőit elnézve nem csodálom, hogy irritál). Elhasználom, de nem fogom újravenni. Érzékeny bőrűeknek semmiképpen nem ajánlanám.

2017.04.17. 14:14

Tanácsadóként nagyon akciós áron tudtam megszerezni, egyébként nem vásárolnék folyékony szappant az Avonból, mert olcsóbban is lehet kapni legalább ilyen jókat máshol. Finom az illata és nagyon jó az állaga, viszont elég kicsi kiszerelés és hamar elfogy. Az ára miatt csak 4 *

2017.04.13. 16:36

Akcióban lett megrendelve az újságból. Nem szárította ki a kezünket, tiszta érzetet hagyott maga után ráadásul még jó is az illata. :)

2017.03.07. 04:08

Akciósan szereztem meg, eredeti árát soknak tartom. Nagyon finom illatú (tartós!), fehér színű, krémes állagú szappan.Ajánlom, és szívesen újravenném.

2017.02.26. 14:50

Nagyon jó illata van, emiatt 5* :)