Tusfürdők

Avon Planet Spa Himalájai Gojibogyó Revitalizáló Tusfürdő

3.9
Hozzáadva 2013.08.31.by

vlilla0522

Antioxidáns összetevőkben gazdag, ezért tökéletesen regenerálja, revitalizálja és nyugtatja a bőrt.

2019.05.26. 14:06

Az illatát nagyon szerettem, a kis kiszerelése is tetszett, viszont borzasztó nehezen lehetett kinyomni belőle a tusfürdőt.

2017.04.01. 18:49

Jött, ment. Nem volt sok értelme...😟

2017.01.03. 22:28

Egész magas ára volt,de szuper volt.Hiányzik...

2015.09.26. 07:33

Imádtam az illatot. Én a bogyóknak is láttam értelmét. A flakon egy vacak. Kis kiszerelés, jó drágán.

Utoljára szerkesztve: 2015.07.14. 10:31 - 2015.07.14. 10:29

No, akkor a gojibogyósról is megírom. Ajándékba kaptam még karácsony körül, nagyon örültem neki,mert igen csábosan néz ki. Ennek ellenére már több hónapja állt a szekrényben, most a készletek felélése projekt kapcsán került elő. Elég nehezen nyomható ki a flakonból, de a testápoló párjához képest semmiség megküzdeni a tusfürdőért. A bogyóknak csak esztétikai értelmét látom, funkciójuk nincs. Az Avon is nagyon jellegzetes illatanyagokat használ, ugyan sok mindent nem használtam tőlük, de az alapillat pont olyan, mint emlékeimben az olívás testápolóé vagy a kaviáros krémé, tipikus Avon illat, nem őrülök meg érte. Testápolózni kötelező utána, az én bőrömet szárítja. Egy a sok közül, semmi extra.

2013.11.17. 17:48

Nem rossz, de semmi extra szerintem. Egy picit zavar, hogy tusolás után olyan, mintha filmet hagyna a bőrömön.