Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
agi.greendaygirl
A bőrtónusához illő arcpirosító ragyogó, üde hatású arcbőrt eredeményez. Selymesen sima textúrája egybeolvad a bőrrel való érintkezéskor.
2023.11.06. 16:51
Legkedvencebb pirosítóm, és újra lehet kapni! Rögtön meg is vettem 2 kedvenc színemet, a Peach és Warm Flush árnyalatokat. Szolíd csillogása is van, amellett, hogy tökéletesen visszafogott színt ad, de építhető is, ki mennyire intenzíven szeretné. Bársonyossá varázsolja az arcot. Nagyon szeretem, és örülök, hogy újra kapható.
2017.08.30. 06:51
Peach árnyalat van meg. A doboza erős, masszív, az árnyalat szépen pigmentált, hideg rózsaszín. A hátránya lehet a rengeteg nem túl diszkrét csillám amik a napfényben erősen látszanak. Én az ecsetet is jól tudom használni, a nagy tükör is praktikus. Összességében négyes.
2017.05.07. 16:26
Classic aura árnyalatot kaptam ajándékba, jó ideje nem veszek magamnak semmilyen "arconmaradó" avonos terméket. A csomagolást túl nagynak, az ecsetet feleslegesnek tartom, jobban szeretem a praktikus, "csaktermék" dolgokat, amiket beledobálhatok a neszesszerembe, és az összes termék közül egyben van egy kis tükör és kész. Az állaga teljesen jó, könnyű felvinni és eloszlatni is. A egész jól pigmentált, építhető, viszont a tartóssága csupán néhány óra. A classic aura árnyalat nem passzol 100%-osan a bőrömhöz, ezért egy kis bronzosítóval, vagy melegebb árnylatú pirosítóval keverve szoktam használni.
2017.05.01. 15:58
Nagyon szeretem,jól pigmentált szép színek. kettő is van nekem,egy télre a fehér bőrömhöz és egy a szolishoz,mindkettő szuper.
2017.04.01. 21:50
A Peach árnyalatban van meg. Nagyon tetszik a színe, kis viszzafogott, természetes, nem igazán lehet vele túlzásba esni. Apró csillámokat tartalmaz, ami gyönyörű a napsütésben. Az ecsetét nem használom. Nagyon jó kis pirosító, pigmentált, tartós és a csomagolása is elegáns szerintem.
2017.01.23. 21:20
Peach árnyalatban van meg. Jól pigmentált, elég csak egy picit felvinni az arcomra és ráadásként apró csillámokat is tartalmaz. A hozzá járó kefét én nem szeretem.