Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
laura2694
"Érd el az áhítottan telt és csillogó ajkakat az Avon Mark Plump and Stay dúsító szájfény segítségével."
4 árnyalatban kapható
2019.07.02. 08:01
Nagyon szép a fedése és tartós. Lehet vele enni, inni, fent marad. Csak a rúzs részét használom, igaz matt, de nem szárít, pedig nekem aztán kényes a szám miden matt termékre.
2018.12.14. 06:50
A lilás árnyalata van meg, nem túl erős a fedése, inkább természetes hatású, közepesen tartós. A rúzs magában kicsit ragadós, a szájfénnyel komfortosabb, néhány percig hűsítő érzés viselni.
2018.05.25. 18:46
Nagyon jó, ár-érték arányban meg főleg. Csak a rúzs részét használom: olyan, mint egy matt rúzs, nem szárít egyáltalán és tényleg extra tartós, ebédelés után is tökéletes még. Lehet építeni, javítani és nyárra különösen jó, mert nincs nehéz fedése, mint a klasszikus matt rúzsoknak.
Utoljára szerkesztve: 2018.05.23. 09:30 - 2018.05.23. 09:22
Akcióban vettem a barack Plump Peach árnyalatot, de totál rózsás inkább, semmi barack. Ettől függetlenül szép, sokoldalú szín, jól kihasználható.Eddig imádom!Először felviszem a színes krémes akármit, ami kellemesen megszárad a számon. Önmagában is jó, mint egy mattra száradó folyékony rúzs. Tökéletes, tartós.Utána egy kevés szájfény, ami csodásan csillog, és kb. 20 percig bizsergeti a szám. Mentolos illatú amúgy de az íze szerencsére nem olyan mű mentol. Ez a fény rendes szájfény ez nem szárad meg, tehát enélkül matt verzióban tartósabb. De nagyon szép és nem szárit. Még az én telt ajkaimon is észrevettem dusito hatást és szép simák lettek. Tartós is maradt, a színe is élénk, csak hát barack helyett totál rózsás.A krémes résznek szivacsos applikator szerű kis cucca van, az átlátszónak ecsetes. Nem nagyon szedi le az ecset a krémes szájfényt. Összegezve imádom! 😗 Barack jobban tetszett volna, de nagyon univerzális ez a rózsás "barack" is. És sokáig kitart, 2x4 ml. Icipici mikrocsillámok vannak a szines részben, de alig észrevehető. Ja és rajtam a helyén marad és inkább kremesnek érzem nem ragad. Szóval nagyon bejön (csak miért nem barack a barack naaa...).Lehet később ha akciós lesz ujraveszem, tetszik! ;)
2018.05.08. 07:24
Nagyon tetszik, mindenképp érdekes. Mivel nem ismertem a terméket, ajándékba kaptam így eléggé meglepődtem mikor felkentem a szájfény részét. Elsőre félelmetesnek tűnt, de aztán rájöttem, hogy miről is van szó. Csodálatos a színe szerintem, különleges, imádom :D Kicsit le kell törölni az ecsetet, így nem lesz folyós.
2018.05.01. 10:28
Katasztrófa! Mikor első lépésben felvittem a színt, már kezdett szétfolyni az ajkakon. Aztán rákentem az átlátszó réteget és a szín elvesztette azt a kevéske intenzitását is. Borzasztó lett az összkép, és egyáltalán nem tartós....
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.