Sminkek szemre

3.8
Hozzáadva 2018.02.21.by

lovecreams

4 g

Gél állagú tégelyes szemhéjtus, az igazán profi vonalakért, csillogó színekben.

• könnyű és precíz felvitel
  • stílusos kontúrok, csillogó színek
  • vízálló, tartós viselet, nem maszatolódik el

3 színben kapható

2021.08.22. 17:46

Jó kis termék, bár nem használom minden nap. Egy mattabb, porállagú szemhéjfestékre szoktam felvinni a jobb tapadás miatt. De jó a kiszerelése és szépen lehet vele dolgozni.

2019.07.25. 07:05

Meg vagyok vele elégedve. A barna színűt birtoklom. Pigmentált és könnyen felkenhető.

2018.02.18. 14:28

Nekem a barna színű van meg, essences ferde ecsettel szoktam használni. Egyszerű kezelni, viszont a színe nem túl pigmentált így barna szemhéjpúdert szoktam tenni a tetejére+fixálja is. Nem vízálló, de egy átlagos napot kibír. Az árát megéri, főleg hogy gyakran akciós(Bár nagy mennyiség).

2018.02.10. 22:44

Mivel kevés barna tégelyes tus van (sőt például mikor Pesten volt minőségi boltokban, mint például a Pupában és Douglasban nem is volt barna tégelyes tus egyikben sem) így az Avonra vezetett az utam (először a Pinkpandát néztem, de ott egy elég drága és túl sötét barna Sigma tust találtam csak) és gondoltam egész olcsó, miért ne (Avonból volt hasonló áru rúzsom ami bevált egyébként). Személy szerint én rendes tusvonalat csak tégelyessel tudok kialakítani ezért ragaszkodtam ennyire ehhez a megoldáshoz, valamint úgy gondolom a barna tus sokkal jobb a hétköznapokra, kevésbé olyan erős, mint a fekete, főleg ha "cicás" tust húzol. De csalódnom kellett. Amúgy az Avon Szépségműhely Dragos Karinnal készített tusvonalról szóló videójában már látni, hogy ez nem egy minőségi valami: https://youtu.be/Ef2v6oyX-l0?t=5m40s :D ő szebben alakítja ki nálam, de hasonlóan halvány nekem is.Maszatolódó és nem egyenletes a színe, bár jobb mint mikor a netes tippekre hallgatva a szemöldök formázó gélemet próbáltam tusként használni. Hogy miért 3 pont mégis? A tusvonal "vázát" viszont rendesen kialakítja így a dougleses filces szemhéjtusommal átmegyek rajta és kész is :D (próbáltam felvenni a filcesemből az ecsetre vagy fekete géles szemhéjtussal átmenni először a szememen de előbbi egy katasztrófa, utóbbi pedig elég csúnya volt.) Hm, lehet avonos ecsetet kellett volna használnom? :D

2017.11.01. 12:41

Szerintem egyáltalán nem vízálló és nem tartos! Fel óra múlva már az egész szemhejam tiszta fekete,és le kopik az egész. 👌🏽Ja és maszatolodik is! Biztos nem veszem újra 👎🏽

2017.10.29. 13:21

Nekem a fekete árnyalata van meg. Tényleg vízálló és nem maszatolódik el. Nem kell belőle sokat használni, szerintem emiatt sokáig elég is lesz, nem olyan intenzív fekete, de nekem pont ez tetszik benne. Én az AVON-os ecsetével szoktam használni, amivel könnyen és hamar fel tudom vinni. Nálam 5*.