Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
lovecreams
Professzionális, gél állagú szemöldökformázó tégelyben, a precízen és tartósan kihangsúlyozott szemöldökért.
2 árnyalatban kapható
2024.08.13. 18:09
Nagyon szèpen lehet vele dolgozni, nem maszatolódik. Deep Brown árnyalatát használom, elèg jól pigmentált ès mèg sem túl sok.
2023.04.19. 06:50
Nagyon régòta ezt használom sötétbarna verziòban, minimum 4-5 éve, egy tégely évekig is bìrja! Ùjravevős
2022.02.02. 14:38
Nekem is megvan ez a gél a sötétebb variációban, nem tudok semmi rosszat elmondani róla. Bár ez biztos mindenkinek szemöldökfüggő, hogy milyen formázó válik be. Nekem vastag szálú, sötét szemöldököm van alapjáraton. Nagyon sokáig elég, egy kis vékony ecsettel viszem fel.
2022.02.02. 13:30
Jó régen rendeltem már, de még mindig sok van a tégelyben, még sokáig elég lesz. A deep brown árnyalatot használom, nagyon szép lesz vele az eredmény és könnyű vele dolgozni. Elsőre megijedtem, hogy túl erős lesz nekem a színe, de csak rá kellett éreznem, hogy mennyit kell használjak és milyen technikával vigyem fel. Simán kibírja a napot plusz fixálás nélkül is, mégsem kell dörzsölni az esti lemosásnál, könnyen lejön. Érzékeny a bőröm, de nem okozott semmilyen problémát, nagyon bevált, szeretem.
2020.07.28. 14:09
Jó ideje használom már, nekem nagyon bejött. Bár ahogy fogy a tégelyben, kezd "töredezni". Könnyen használható, tartós.
2020.06.13. 11:34
Kb 2 éve van már meg a Deep Brown árnyalat (ami tökéletes nekem!) és még mindig kb a felénél tartok... Ezerpárszáz forint volt és nagyon megérte! Rohadt sokáig elég, nem is értem. És nekem ennyi idő után is teljesen jó, nem száradt be vagy hasonló. Nagyon szépen meg tudom vele csinálni a szemoldokomet, nem kell millió évig építgetni, hogy szép színe legyen. De ha halvanyavban kell felvinni (a szemoldokom orrom felőli részénél szoktam), úgy is teljesen jól működik!Szerencsesnek érzem magam, mert nekem tökéletes a sötétbarna árnyalat, viszont azon kívül csak szőke van, csinálhatnanak belőle valami kozepbarnat..