Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon Nail Experts Platinum Top Coat
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 12 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: bandita, Módosítva: 2016. november 14.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Titanium Dioxide / CI 77891
Black 2 / CI 77266
CI 60725
sz
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nemcsak a csillámok és az elért hatás a bámulatos, hanem az is, hogy az alapból nem túl tartós mezei körömlakkjaimnak az élettartamát is meghosszabbítja. Kb. 5-6 napot is kibírnak így a körmeim :)

Megrendeltem én is. A csillámok nagyon aprók, mikró csillámok, tehát aki nagy fényességre vágyik, az csalódni fog. Kellemes apró sok icipici csillám, nagyon szép. Egy Moyra Gel Look lakkra kentem rá, nagyon szépen feldobta. Ezt tettem fedőnek, de a fénye azért nem az igazi. SH Megashine fényéhez képest kisdiák. De az apró csillámok miatt megéri az ötöt. Nem hivalkodó, de bármilyen lakkot még jobban kiemel.

Én is KM-es véleményeken felbuzdulva rendeltem meg, amit nem bánok. Nagyon szépen feldob egy bármilyen sima körömlakkot szép szolid csillogással. Tartós, vékonyan kenve gyorsan szárad, szóval szuper.

Bandita véleménye alapján rendeltem meg és egy cseppet sem bántam meg! :)
Régebben nagyon szerettem a csillámos-glitteres lakkokat, de mostanában szinte hozzájuk sem nyúlok, nem nagyon szeretem őket a körmömön látni.
Ez azonban olyan visszafogott, diszkrét csillogást ad a krém finishű lakkoknak, hogy öröm nézni!
A csillámok sűrűek, egyenletesen oszlanak el a folyadékban, így a felület amit a lakkozás után kapok szintén szép egyenletes.
Aki a visszafogott ragyogás híve, próbálja ki mindenképp!
(A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mivel az én géllakkos körmeimen minden tartós)

Bandita véleménye alapján rendeltem meg és egy cseppet sem bántam meg! :)
Aki a visszafogott ragyogás híve, próbálja ki mindenképp!

Már egy ideje használom, főleg akkor, hogy ha egy kis extra fényt szeretnék a körmeimre. Szerintem nagyon szépek az apró csillámok benne. A fénynél szépen csillog, viszont mégse olyan tolakodó disco gömb hatású. Tartós is és könnyű lemosni.

Nem normálisak Avonék, hogy ezt a meseszép fedőlakkot úgy dugták bele a katalógusba, hogy nem mellékeltek közeli fotókat a felkent hatásról!
Bááár, ha így lett volna, talán nem sikerült volna hozzájutnom ilyen könnyedén! :)
Teljesen áttetsző bázisban gyémántszépségű, irizáló mikrocsillámos lakk ez, a fényt a szivárvány színeiben veri vissza, amitől simán el lehet ájulni, ha valaki erre fogékony, és én az vagyok! :)
Gyorsan szárad, bármilyen manikűr megjelenését a tökéletesség végső határáig fokozza.
A felület szép fényes, a csillámok a legapróbbak, és LEGSŰRŰBBEK, amihez valaha is szerencsém volt, ezért aztán teljesen sima a felszín, a mélyben ragyog, ellenállhatatlanul.
Akit lenyűgözött anno a megboldogult Lovely Snow Dust Fehér homoklakkjának gyémántragyogása, az mindenképp vegyen egy ilyen szépséget!

Vitaminok: PanthenolAlkoholok: Alcohol Denat., Isopropyl Alcohol
Emolliensek: Dimethicone, Panthenol
Szilikonok: Dimethicone
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891, Black 2 / CI 77266, CI 60725
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.
Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.
Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.
A trifenil-foszfát (TPhP) egy kémiai vegyület, melyet különböző termékekben használnak lágyító és tűzálló anyagként. Kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy mennyire károsító az emberi egészségre nézve, de egyre több bizonyíték utal arra, hogy hatása nem annyira ártalmatlan. A Triphenyl phosphate alacsony toxicitást mutat bőrrel, vagy szájon át történő érintkezés esetén. A körömlakkokban, illetve hidraulikus folyadékokban mint lágyító veszik hasznát a Triphenyl phosphate-nak.
Kámfor. Friss, hideg, jellegzetes illatú, viaszos szilárd anyag, mely az Ázsiában élő örökzöld kámforfában található. A kámfort a gyógyászatban használják fel fertőtlenítőszerek gyártásánál és helyi keringésfokozóként reumás kenőcsökben. Érzéstelenítő tulajdonságainak köszönhetően a a bőrbe dörzsölve hatásos fájdalomcsillapító ezért hátfájásra vagy akár idegbecsípődési fájdalmak enyhítésére is használhatjuk.
Paula Begoun szerint a kámfor a bőrre kenve hűsítő érzést okoz és értágító hatása van. Az ismételt, vagy gyakori használat bőrirritáló és allergiát válthat ki.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos. Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.