Tusfürdők

Avon Naturals Rózsaszín Grapefruit és Sárgabarack Testradír

2.8
Hozzáadva 2019.04.08.by

Panni21

Rózsaszín grapefruit és sárgabarack illattal.

2022.11.28. 12:16

Átlagos minőségű, a kisebb szemcsék miatt nem kell tőle csodát várni, de ettől függetlenül egynek elmegy. Az illata szerintem nagyon kellemes és tartós.

2021.10.15. 22:13

Én kedvelem az illatát, igazi nyár illat. Pici szemcséi vannak és szerintem is kevés. Kézzel nem tudtam normálisan eldörgölni így fürdőszivaccsal használtam. Akcióban vettem így megérte kipróbálni, de újravenni nem fogom.

2021.04.08. 22:13

Az illata nem a legjobb es nekem kicsit zsíros hatása van, nem veszem újra

2021.03.29. 17:10

Frissítő illata van, gyengéden radíroz. Nem kell tőle csodát várni, de nem is silány. Átlag minőség, átlag áron. Ami nem tetszik benne, hogy kicsúszik az ujjaim közül (vagy bemegy a körmöm alá :-/ ), és kisebb darabkákban képes megállni a víz tetején. Ezért levonok két csillagot, mert ront az értékén.

2020.04.21. 07:40

Nekem bejön ez a mű illat, a katalógusból tudtam, mire számíthatok. Kicsit csalódott vagyok a hatását illetően, reméltem hogy erőteljesebben radíroz, inkább egy gyengébb radírozós tusfürdőre hajaz, ráadásul baromi gyorsan fogy, ha rendesen át akarom dörgölni magam.

2019.12.27. 21:40

Teljesen beleszerelmesedtem az illatba, amikor először dörzsöltem az illatosított oldalt a katalógusban. Mivel szettben volt a tusfürdőjével és a testápolójával, gondoltam kipróbálom, teszek vele egy próbát. Sajnos a valóságban elég intenzív az illata, de én még így is el tudtam fogadni, mert a pink grépfrútot és a sárgabarackot enni is szeretem... a testradírt sima száraz bőrfelületre szoktam felvinni a hátamra, karjaimra és a lábaimra vékony rétegben. Ez a radír elég szemcsés így nem kell belőle egyszerre sok. Első használatkor eléggé csípte a bőrömet, de érdekes módon már többszöri használatnál nem éreztem. A felvitel után egy kicsit rajtahagyom, majd előveszek egy hátkefét és folyó víz alatt leradírozom magam. Ez egy krémesebb állagú, de intenzív szemcséket tartalmazó radír, akárcsak a legtöbb Avon Naturals radírok. Végzi a dolgát, felfrissít és leszedi az elhalt hámsejteket. Az illatában a barack édességét enyhén érezni, inkább a pink grépfút keserédessége jön a felszínre. Használata után puha lesz a bőr. Nekem az illata még mindig egy kicsit erős, de el fogom használni.