„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
zdoreebaba
Az Avon Amazonian Treasures hidratáló és energizáló arcmaszk tisztít és egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek, növeli a természetes hidratáltsági szintjét, mely nagyon fontos a meleg, nyári évszakban.
Brazil acai pálmát és amora bogyót tartalmaz.
2020.05.18. 07:37
Hát ez a maszk nem nekem való.Felkentem és szinte rögtön csípte is az arcom, lemosás után pedig feszült az arcbőröm, minden volt csak puha táplált nem! Az illata először jónak tűnt aztán meg elég mű édes lett! Nem ajánlom
Utoljára szerkesztve: 2019.05.30. 23:30 - 2019.04.21. 22:54
Nagyon kellemes, gyümölcsös illata van, amit egyszerűen imádok. :) Szűk 5-10 perces hatóidővel szoktam használni, de már ennyi is elég ahhoz, hogy finom puha legyen tőle az arcom. Kifejezetten kényeztető élmény. :) Leöblíteni nem egyszerű egyébként, egy kis időt igénybe vesz, de szerintem megéri*. Ezt most ajándékba kaptam, de az sem kizárt, hogy ha elfogy, veszek belőle még. :)(2019. április 22.)*Megjegyzés: Realizáltam (lásd: zuhanyzás közben olvasgattam a flakont :'D), hogy amúgy ezt előbb letörölni kell, utána vízzel csak leöblíteni az arcot... Szóval tény, hogy sokáig tart lemosni, de azt számoljátok ebbe bele, hogy amúgy nem is lemosni kell. :D
2018.12.06. 17:31
Az első olyan termék, amit ki kellett dobjak. Akciósan jutottam hozzá, de még úgy is pénzkidobás volt.
2018.05.10. 14:40
Nagyon finom illata van. Használat közben picit csípett, de utána kellemesen frissítette az arcom. Nem hiszem hogy újra megvenném, de ezt azért elhasználom.
Utoljára szerkesztve: 2018.05.14. 07:39 - 2018.04.29. 09:55
Az állaga és textúrája tökéletes, illata is kellemes, viszont nagyon csípte az arcom használatkor, és lemosás után piros foltok maradtak rajtam.Mivel minden használat után hozta ezt tendenciát, elajándékoztam.
2018.01.10. 10:19
Nagyon szeretem az illatát. Annyira jól nem hidratál, de azért felfrissíti az arcbőrt. Nem irritálta a bőröm, viszont nagyon nehéz volt lemosni.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.