Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Planet Spa Egyptian Secrets Test- és Fürdőolaj

Hozzáadva 2013.12.11.by

minaya

Hidratált, sima és puha érzést biztosít bőre számára a fürdőzést követően. A tavirózsa és a gyapot rendkívül jól hidratáják, nyugtatják és simítját a bőrt.

Kiszerelés: 150 ml

2015.03.06. 09:12

Valami kihagyhatatlan akció keretein belül rendeltem meg, hát nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Szerintem romlott(?) lehet az enyém, mert kifejezetten avas szaga van, semmi egyebet nem érezni rajta csak a bűzt. Egyszer kipróbáltam, elég volt belőle ennyi.

2015.03.02. 17:39

Nekem nagyon bevalt.nagyon jo illata van,nem is kell sok! kedvenc!:):):

Utoljára szerkesztve: 2015.01.04. 22:37 - 2014.12.29. 10:51

A török fürdőolajjal ellentétben ez csalódás. Sok kell belőle, nem rég vettem, de már mindjárt vége. Amit speciel nem is bánok, mert nagyon édes az illata, és rengeteget kell belőle a vízbe önteni, ráadásul akkor sem hidratál. Valamelyik összetevője habzik, kicsit olyan mint egy tusfürdő- olaj keverék, kissé opálossá teszi a vizet. Nem jött be, kifejezetten viszket a bőröm ezután.

2014.09.27. 12:01

Nagyon sok avon termékben csalódtam már hát ez sem lett más kép. Mikor megjött a csomag alig vártam, hogy ki próbáljam ez volt az első planet spa-s termékem és sok reményt fűztem hozzá mivel ez a márka a többi termékhez képest drágább kategóriának mondható. Hááát az illata nekem kifejezetten büdös pedig mikor az újságban szagoltam nagyon finom édeskés illatot éreztem, az állaga valahogy nem az a tiszta olaj inkább olyan zavaros és arra is gondoltam az illat és az állag miatt, hogy lehet romlott?? Na mind 1 kb. 4-5 alkalommal használtam nem, hogy hidratálna inkább még viszkettem tőle sőt nem a bőröm szívta fel az olajat hanem az adott ruhanemű ami épp rajtam volt. Tuti nem fogom újra vásárolni! :(

2014.01.20. 08:04

A katalógusban nem tüntették fel a tavirózsa összetevőt, így nem gondoltam, hogy bármi köze lesz a rózsához. Az illata rózsa illatú, amit speciel én nagyon nem szeretek. Csalódás volt, újra nem veszem. Számomra a Thaiföldi Lótuszvirágos sokkal jobb, mind mennyiségre, mind illatra.

2013.10.22. 19:30

Nagyon nagyon jó. Ellazít a nap végén. Forró vízben, némi habfürdő és ez az olaj...mellé még gyertyafény és egy pohár bor :) Tényleg az a spa érzés, a nyugalom illatával.