Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Avon Planet Spa Heavenly Hydration Hidratáló Hajápoló Olaj

2.9
Hozzáadva 2017.01.13.by

malik.regina5

Tökéletes hidratálás a száraz vagy akár a normál hajnak is. Az olívaolajnak köszönhetően hajad regenerált lesz.

2021.12.01. 09:47

Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam. Ez a termék élénken él emlékezetemben. Számomra kellemes volt az illata, puhább lett a hajam, mert előtte semmit nem használtam a samponon kívül. Elhasználtam, mert volt, de nem vettem újra.

2021.07.15. 11:44

Régebben próbáltam ki ezt az olajat, úgy használtam ahogy elő van írva. Szerintem túl van parfümözve, nagyon erős az illata, ami nem is kellemes. A hajammal semmit sem csinált, nem lett sem hidratáltabb sem puhább. Ez teljes pénzkidobás és idő pocsékolás.

2021.05.25. 10:54

Az illata csodás de nem érzem hogy lenne hatása. Kicsit macerás is hogy forró vízbe kell tenni előtte.

Utoljára szerkesztve: 2021.03.22. 14:52 - 2021.03.22. 14:40

EGYÉBKÉNT, felmelegítés után nagyon jól eloszlatható a nedves hajon, egyáltalán nem ragad és a hajat sem teszi ragacsossá.Lemosásához nem ajánlok olajos sampont mert a végeredmény zsírosnak tűnő, valójában olajos haj lesz.Hajmosás után, már a vizes hajon érezhető, hogy puhábbá, selymesebbé teszi az amúgy száraz és meglehetősen szálkás fürtöket.Használata után én nem alkalmaztam hagyományos hajolajat, nehogy túllépjem a hajam számára szükséges olajmennyiséget.

2021.03.18. 08:36

Eddig sem voltam túl jó véleménnyel az AVON samponjairól, hajápolóiról. A gyenge minőséget mindig valami intezív-erős illattal próbálják kompenzálni - ez az olaj pedig ráadásul büdös is.Semmilyen hatását nem tapasztaltam. Sajnos, nem vált be.

2020.11.17. 22:26

Mindig megvárom az akciót, úgy 400-500ft körül megéri, teljes áron viszont nem venném meg. Hajmosás után vizes hajra teszem, szebbnek szebb a hajvégem, de sokkal jobbakat próbáltam már. 1x kipróbálni megéri, de nem lett szerelem.