Szemkrémek

2.9
Hozzáadva 2017.02.10.by

agi.greendaygirl

20 db
  • A szemkörnyék üdének és ragyogónak tűnik
  • Élénkít, frissít és kisimít
  • Liposzómákat, A-, C-, és E- vitamint, valamint béta- karotint tartalmaz

2017.04.01. 18:57

Semmit nem tesz. Vagy még annyit sem...

2015.10.14. 17:15

Inkább a jó öreg ubira szavazok, ez nálam konkrétan megposhadt a szekrényben. Szerintem egy korongot többször is lehet használni, nálam legalábbis nagyon nedvesek voltak. Semmi extrát nem tesz egyébként. Hideg, nedves, nyilván ebből fakadóan valamennyire hidratál, és mivel hűt, lehet h lehúzza a kissebb duzzanatot a szem körül. Szerintem totál pénzkidobás, most uborkaleves behűtött vattakorongokat kasználok, az is tudja ezt, árban pedig tizedannyi.

2015.09.03. 08:05

Nem szerettem, mert a kezdeti hűsítés után csípte a szemeimet, és a szemhéjamat is. Valamennyit frissített, például egy kialvatlan éjszaka, rossz alvás után, de sajnos néhány mp után le kellett venni a korongokat, mert égetett. Az illata nekem nem volt annyira bántó, de például a kínai ginszeng testápoló jobb illatú volt, és abból is a régi csomagolás.1 korongot csak egyszer használtam, mondjuk elég hamar is kiszáradt, a kukában landolt.

2015.01.02. 17:53

Ajándékba kaptam, és hát ajándék lónak...:) Nem egy nagy eresztés, nem hoz változást, annyi hogy hideg érzete lesz a szemnek, és azért érzed, hogy frissebb. A legrosszabb mégis, hogy büdi. :/

2014.09.06. 13:56

Nagy változást nem tapasztaltam,de frissebbnek érzem a szemeimet utána.Számomra elég büdös és szárít is kicsit.

2014.01.01. 21:09

Hát kicsit megleptek az előző értékelések és az 5csillag nekem még 2-t sem ér meg semmi változást nem tapasztaltam.....