Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Planet Spa Luxuriously Refining Szemkörnyékápoló Gél

Hozzáadva 2016.06.21.by

andrej

A fekete kaviár aminosavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban gazdag. Hidratálja a szemkörnyék bőrét és növeli a rugalmasságát. Hosszan tartó hidratálást ad, segít csökkenteni a szemkörnyéki ráncok láthatóságát, javít a bőr rugalmasságán.

2022.08.21. 09:36

A kék tubusos szemkörnyék ápolót is használtam. Mindkettőről ugyanaz a véleményem: olcsó, nem csodaszer, de jól esik bekenni vele a szemkörnyékemet.

2021.12.01. 11:13

Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam. Semmi extrát nem tapasztaltam a használat során. Annyira hidratál, mint bármi más, amit a szememhez kenek.

2021.09.27. 11:54

egyszerűen imádom! felkenés után rögtön halványítja a karikákat, kellemes, de nem túl erős az illata.

2021.06.19. 17:26

Szinte mindig csúnya sötétek a szemeim, az alsó szemhéjaim szárazok, de mióta ezt használom minden ilyen gondom megszűnt.Gyorsan beszívódik, az állaga is jó.Nekem bevált, bármikor újra venném.

2021.05.19. 17:04

Mar nem tudom hanyadik szemkornyek apolom ez, de ugy erzem hogy ez lesz az elso amit elhasznalok. Tortenetesen azert rendeltem, mert elozoleg a szemkornyekapolo reszleget nezegettem a rossmannban, de nem tudtam a 3 szerintem kevesbe jo termek kozul donteni. Mivel avont rendeltem, es kemeny 500 penz volt igy megrendeltem. Tetszik az allaga hogy geles, eleg hamar fel is szivodik. Altalaban fekete karikas a szemem, meg akkor is ha jot alszok. Arcmosast kovetoen bekenem, es viszlat karikak. En szeretem, biztosan ujra fogom rendelni.

2021.04.12. 13:12

Nagyon tetszik ez a krém, kellemes gél állagú, jól hidratál. A Planet Spatól ez az első szemkörnyékápolóm, más termékeik is beváltak, ezért mertem venni. Vannak benne apró "színes" kis csillámpor szerűségek, gondolom, hogy optikailag is kevésbé fáradttá tegyek a szemkörnyéket. Hidratálónak jó, de ráncokhoz kevés.