Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
andrej
A fekete kaviár aminosavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban gazdag. Segít csökkenteni a ráncok láthatóságát, élettel telibbnek és fiatalosabbnak mutatja a bőrt. Javít a bőr kinézetén és vitalizál.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.24. 12:00 - 2020.04.24. 12:00
Az állaga jó, az illata is, de elég erős. Csillogós, ami nem tudom elképzelni, hogy annyira jót tenne. De a lényeg, hogy nekem is gyulladt pattanásszerű lett tőle a bőröm. Ragacsos érzést is hagy egy ideig.
2020.04.02. 21:50
Nagy csalódás volt. A sorozat szemkörnyékápolóját használtam már és szerettem, ezért gondoltam kipróbálom az arckrémet is mellé. Elsőre úgy tűnt egész jól hidratál, majd pár használat után egyre több gyulladt pattanás jelent meg az arcomon. Próbáltam lemosni kb. fél órával a felkenés után hátha így nem pattogok ki. Amit észrevettem, hogy miután lemosom sima vízzel ugyanolyan száraz az arc bőröm mint mielőtt bármit is kentem volna rá. Szerintem egyáltalán nem hidratál csak látszat megoldás. Ennyi pénzért persze nem vártam csodát de azért azt se, hogy csak ront a helyzeten.
2020.02.02. 11:58
Nekem nem jött be! Ragacsos hatása megmarad felkenés után is, a púder, pirosító is "odaragad"! Olyan érzés, mintha egy filmréteg lenne az arcomon és az illata sem jó! Biztos, hogy nem veszem újra!
Utoljára szerkesztve: 2018.04.14. 20:47 - 2018.04.14. 20:47
Jópofa kis krém, de semmi huha hatás. Minimálisan kocsonyás az állaga, nagyon tetszik, hogy csillámos/fényes (?). Gyorsan beszívódik. Nem rügyeztem ki tőle.
2017.12.16. 13:19
Teljesen meg vagyok elégedve vele.Kellemes illat.Könnyen beszívódik.Hidratál is, még hozzá úgy, hogy nem hagy zsíros érzetet a nem száraz területeken. Szeretem az arcomra kenni.