Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
szeliger
Utoljára szerkesztve: 2021.03.06. 19:26 - 2020.12.27. 21:25
2020.december 27. Meg kell dicsérnem az Avont, nagyon jó kis olajat hoztak össze. Én elsősorban testre használom, fürdés után. Ha erre az olajra támad kedvem, akkor aznap este kimarad a testápoló, ez önmagában is megteszi. Az illata nagyon finom, édeskés, mégsem gejl. A használata után az illatot a bőrön sokáig érezni, fenséges érzés. Ahogy előttem is írták, az adagolás könnyű, az üveget meglöttyintve pár cseppnyit öntök a tenyerembe és azt kenegetem el. Az egész testhez ezt a műveletet kb. 8-10x kell eljátszani. A bőr könnyen beszívja, finom puha lesz, nem fénylik utána, nem ragacsos. Hajra még nem próbáltam, de most, hogy itt olvastam, ki fogom próbálni:)Szuper termék, én is bátran ajánlom!2021. március 6.Tegnap kipróbáltam hajra is, gondoltam jön a hétvége, nem olyan nagy baj, ha nem olyan lesz, mint elképzeltem. Hajmosás után tettem pár cseppet a tenyerembe és úgy túrtam át a hajamat, de nem jó. Az illatából sem lehet semmit érezni száradás után és a hajam is úgy néz ki, mintha meg sem mostam volna, a hajszálakat elnehezítette és zsíros kinézetűvé tette, az alapból hullámos hajam úgy áll, mint a szénaboglya. Ettől még marad az öt csillag, de csak testre használom ezentúl.
2020.06.27. 15:54
Kellemesen édeskés, kicsit kókusz illatú olaj.Nagyon kellemes használni, szépen ápolja a bőrt. Nem ragacsos, nem csillámos.Én leginkább hajpakolásként használom, hajmosások előtt. /A hajam alsó 2/3- ára viszem fel az olajat, jól átfésülve az ujjaimmal a hajszálak végét, majd csattal feltűzöm és folpackkal betekerem/.Rendszeres használattal is több hónapra elég az üvegcse tartalma; így ár-érték aránya is nagyon kedvező.Szerintem megér egy próbát!(Régebben sosem voltam olajpárti, de anno a "Treasures deserts" argánolajos olajat megvásárolva- látván, hogy testolajként nagyon lassan fogy- elkezdtem a hajamra is használni. Hosszabb távon látványosan javított a hajam minőségén /felül hullámos, alul göndör, vékonyszálú/ és azóta is megtartottam ezt a szokást.)
Utoljára szerkesztve: 2020.04.21. 18:26 - 2020.04.21. 18:25
Visszafogott illata van, könnyű adagolni a flakonból, nem borul rögtön ki az összes olaj, hanem cseppenként kezelhető. Én ennek a márkának a testápolójához kevertem hozzá, nagyon tetszett. Hamar beszívódik és jól hidratál. Tetszik így elsőre, ki fogom próbálni fürdéshez is.