Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
illesbb
2023.03.01. 16:57
Nagyon kellemes illata van, ezért szívesen használom, de a bőrömön nem látok semmilyen változást.
2021.09.17. 12:02
Kellemes illatú maszk, de változást nem észleltem. Elhasználni jó, de semmi különleges nincs benne.
Utoljára szerkesztve: 2021.07.20. 17:47 - 2021.06.30. 08:30
Hámlasztás után szoktam használni vagy éppen, amikor kedvem van hozzá. Sok változást nem tapasztalok. Miután lemosom, puha az arcom, kevesebb mitesszer látszódik, de másnap reggel újra látom, hogy ottvannak. Úgyhogy valószínűleg nem teszi a dolgát. Amikor megszárad az arcomon, nem látom, hogy felszívta volna a pórusaimból az olajat. Az illata nagyon erős, engem zavar, emiatt biztosan nem fogom újravenni, helyette keresek egy natúr agyagmaszkot.
2021.04.17. 19:34
Látványos változást nem tapasztaltam, de szeretem használni. Nagyon kellemes az illata és egyáltalán nem bántja a bőrömet.
2020.01.04. 09:48
Kellemes érzés használni, a zsírosodó részeket szépen tisztítja. Nem egy csodaszer, a zsírosodást nyilván nem mulasztja el, de ideig-óráig működik.
2019.10.06. 14:23
Nagyon hatásos. Nekem kevert bőröm van, és több maszk közül is ez vált be a legjobban. Biztosan venni fogok még belőle.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!