Samponok

Baba Családi Sampon Minden Hajtípusra Gyógyfüvekkel

3.5
Hozzáadva 2013.12.16.by

fatime

A természetes erdetű gyógynövénykivonatokkal készült Baba sampon alaposan tísztítja a hajat. A család valamennyi tagja számára kiválóan alkalmas. Minden hajtípus tiszta és kellemesen illatos lesz a használatával.

Kiszerelés: 400 ml

2020.10.31. 23:24

Szembe kerüléskor nem csíp, az illata nem rossz. De a nagyon zsírosodó hajam tovább zsírosította! Érdekes, hogy mindig így járok a gyógynövényes, "műanyag-mentes" samponokkal..

2020.09.02. 15:34

Sajnos valami borzalmas lett ez a sampon mióta ebben az új áttetsző flakonban van :( Éveken át ez volt a tökéletes alap samponom és most meg egy két használat után azonnal zsírosodott a hajam és használat után picit olyan ragacsosnak éreztem plusz kegyetlenül viszketett. Hasonlókép jártam a zsíros hajra való termékével is sajnos :( Azóta kikísérleteztem a Syoss-tól a szilikonmentes Pure Volume Micellar sampont ami szerencsére bevált és a balzsamja is plusz a SebaMed Every Day samponja is nagyon nagyon jó :)) Illatanyag allergiám van és a keratintól is vakarózok. Emiatt is írtam le amik beváltak, hogy esetleg ezzel segíthetek hasonló kaliberű sorstársaimnak :) Jelenleg a Syoss+SebaMed kombó 4 napra kitolta a zsírosodást....hozzá teszem, talán gyerek koromban volt olyan, hogy heti egyszer volt hajmosás.

2019.11.13. 17:31

Az új változatát vásároltam meg. Kb félig használtam el, azonban fura érzés volt a hajamon. Göndör a hajam, lehet az a probléma, de amikor lemostam a második samponozás után, úgy éreztem, mintha a természetes olajokat is lemosta volna a hajamról. Az ujjbegyeim nem csúsztak a nedves hajamon. Ez persze helyrejött balzsamozás után, de picit megijedtem, hogy mi lesz. Lehet ettől viszketett a hajam is? Újra nem venném az biztos.

2019.03.15. 22:54

Evekig hasznaltam, sajnos elkezdett zsirosodni tole a hajam. Hajmosas utan rogton zsirosnak latszodott es tartast se adott neki.borzalom

2019.01.12. 08:11

Az új tubusával vettem már meg, nekem eddig bejött. Tetszik az állaga, nagyon szép habot csinál, jó állapotú lett a hajam utána, és egy kicsit tovább bírta, mint egyébként. Nem zsírosít. Egy átlagos hajra teljesen megfelelő.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.25. 17:27 - 2018.11.25. 17:27

a zöld teás mellett ezt a Baba sampont szeretem még használni. jól bevált, nem extra, de átlagos heti 2x hajmosáshoz bőven megfelelő! az illata jó erős, sokáig kitart, a következő mosásig is, ami szerintem tök menő (ezt eddig csak fodrászsamponokkal tapasztaltam)!tényleg kicsit zselés, nem tökéletes, de egyáltalán nem tartom rossznak. sőt, ellenkezőleg.