Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Baba Körte és Barackvirág Tusfürdő

4.5
Hozzáadva 2022.08.17.by

sabrirory

A körte édes és puha akárcsak a nyár utolsó napjai, ráadásul a természet eme csodás ajádéka bőrbarát is. A barackvirág finom illatával párosulva a körteszeletek édes aromája felélénkíti az érzékeket. A Baba körte és barackvirág kényeztető tusfürdő gyengéden ápolja a bőröd és puha bőrérzetet ad. Finom illatával pedig a zuhanyzást a nap fénypontjává teszi.

2025.04.25. 11:35

Nagyon fantasztikus illata van imádom egytől egyig az összes baba terméket

Utoljára szerkesztve: 2024.12.11. 07:42 - 2024.12.11. 07:42

Általánosságban véve nem szeretem a Baba tusfürdőket, mert ahhoz képest, hogy nem érzékeny a bőröm, és konkrétan mindent bír, ezeket valahogy nem.:( Ennek az illata viszont nagyon jó, kellemes, nem túl tolakodó, mégis tök tartós.

2024.07.27. 04:11

Aktuális kedvenc, imádom :)

2024.06.10. 16:42

mindig is imádtam a baba tusfürdőket, rengeteg fajtáját próbáltam már és sosem csalódtam bennük. ez is egy kellemes illatú, nagyon jó textúrájú tartós tusfürdő, amit szeret a bőröm, de ennek untam meg leggyorsabban az illatát (valószínűleg a körte miatt), ezért mínusz egy csillag:(

2023.08.30. 21:05

imádom az illatát, nagyon kellemes.

2023.07.16. 11:56

Nagyon finom, friss , üde illata van, az egyik kedvenc Baba tusfürdőm. Fürdés után még sokáig érzem a bőrömön. Jól habzik, nem kell belőle sok, nem szárít. Tökéletes nyári illat.