Tusfürdők

Baba Levendula Kényeztető Tusfürdő

4.8
Hozzáadva 2021.08.02.by

siss

Levendula illatú tusfürdő kényezteti érzékeidet, segít a kikapcsolódásban és ellazulásban.

Bőrbarát pH értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt.

2024.10.30. 15:02

Igazi levendula illat, szerintem természetes, kméletes tudoló. Kár, hogy csak kis ideig lehetett kapni, csak egy flakonnal tudtam elhasználni. Szívesen újravenném!

Utoljára szerkesztve: 2021.04.10. 10:29 - 2021.04.10. 10:28

Egyik kedvenc levendula illatú tusfürdőm!Krémes és szuperül habzik. 5*.

2021.03.26. 16:47

Jól habzó, kellemes, érezhető levendula illattal.

Utoljára szerkesztve: 2020.08.18. 20:52 - 2020.08.18. 20:51

A Biobaza mellett az egyik legjobb illatú levendulás tusfürdő, amit eddig próbáltam. 👍🏼💜Hihetetlen kellemes aromája van, óriási habot csinál, és nem szárítja ki a bőrömet.Írhatnék róla is regényt, de nem tudom tovább ragozni: egyszerűen tökéletes, nem beszélve arról, mennyire olcsó.Ha csak az illatát érezném, nem hinném el, hogy tényleg ennyi az ára, és kb. bárhol beszerezhető tusfürdőről van szó.Egyetlen hátránya, hogy elég gyorsan elfogy nálam, annyira szeretem. ☹️

2020.02.25. 13:49

Kedvenceim a rózsa és a levendula illatú termékek és mivel még ezt a tusit nem próbáltam, vásároltam egyet. Ezzel a tusfürdővel nagyon kellemes a fürdés/tusolás. Krémes állagú, igazán finom levendula illatú és nem szárít. Tusolás után annyira finom tiszta illatú a bőröm.. hmmm. Szerintem újra fogom vásárolni amíg lehet, nehogy úgy járjak, mint a kedvencemmel, a rózsás-szőlőssel, hogy megszüntetik.

2020.01.19. 20:22

Levendula fan vagyok ! Nagyon finom levendula illatú tusfürdő és ami fontos, hogy nem szárította a börömet. Újra veszem !!!!