Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Erika80
A természetes eredetű gyógynövénykivonatokkal készült sampon alaposan tisztítja a hajat. A család valamennyi tagja számára kiválóan alkalmas. Minden hajtípus tiszta és kellemesen illatos lesz a használatával.
2024.07.18. 12:25
mostam már hajat mosogatószerrel is, de még az sem tett akkora katasztrófát a hajammal, mint ez. nem volt más, kényszerből használtam, de egy alkalom után teljesen tönkrevágta a göndör hajam. az egy dolog, hogy a wc kefe textúrája is hívogatóbb volt, mint a hajam, na de hogy a nagy nehezen CGM-mel összetákolt fürtjeimnek is búcsút mondhattam….
2024.05.24. 17:33
Eszméletlenül szárított, pedig nem érzékeny a hajam egyáltalán. Eddig a 2in1 samponjait használtam és azoknál nem volt ilyen probléma, szóval egyértelmű,hogy hiányzik belőle valami hidratáló anyag. A mandulás és kókuszos ezerszer jobban használható.Ennek ellenére amúgy elmegy, elhasználtam, az illata kellemes, de utána mindig meg kellett mosni egy másik, ápolóbb samponnal.
2024.05.10. 10:24
Nyaralás során vettem teljesen random, nekem tetszik. Nem egy csodaszer, de a hajam puha lesz tőle, nem zsírosodik hamar a hajam. Újravenni szerintem nem fogom, de mindenképp 5*
2022.09.17. 10:23
Klassz. Nem egy csodaszer, de újra vehető és a dús, vékonyszálú hajam egészséges tőle- nem korpàsít, nem zsírosít. Szárítás után kellemes fényes, természetes hatàst kölcsönöz a hajnak.
2022.03.02. 13:23
Borzasztó,borzalmas hajat mosni vele. Összeáll a hajam,nehezen kezelhető lesz, egyszóval hajmosásra alkalmatlan
2022.03.02. 13:11
Önmagában kegyetlen vele hajat mosni, mert alig habzik és nagyon folyik. Be is korpásodtam mikor csak vele mostam hajat. Most úgy próbálom elhasználni, hogy az első samponozást vele csinálom, a másodikat pedig egy sokkal jobb samponnal. Újravenni nem fogom.