Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Baba Sampon Sérült és Száraz Hajra Avokádóolajjal

Hozzáadva 2022.02.07.by

siss

Kedvelt és sokoldalú növény az avokádó, mely nemcsak kiváló fogások hozzávalójaként, a gasztronómiában remekel, de hidratáló és tápláló tulajdonsága például a hajra is jó hatással van. A sérült és száraz hajtípus számára készült, avokádóolajat tartalmazó Baba sampon az egész család számára megfelelő gondoskodást biztosít: nemcsak alaposan tisztít, de segít táplálni is a sérült és száraz hajat, hogy az sima és fényes hatású legyen.

2021.09.07. 10:51

Kevés,vékony szàlú agyon festett hajamra tökéletesen megfelelt eddig olyan a hajam hajmosás után mint gyerekkoromban az a selymes puha könnyű illatos haj ilyen még egy sampontól sem volt kíváncsi leszek hogy hosszú távon ha már elhasználtam egy flakonnal hogy milyen hatása lesz remélem ez nem fog elmúlni nem viszket nem korpásodik és nagyon szépen beállt a hajam nagyon örülök most.♥️♥️

2021.09.04. 09:19

Mesés kis sampon🍰 az illata egy habosbabos süteményre emlékeztet, szerelem a javából. A nehezen kezelhető hajam tökéletesen puhítja, az illata pedig napokig érezhető még. Meglepő, de nem fogy ilyen hűhagyorsan, pedig aztán a fenék alá érő hajamhoz kell bőven sampon. Nálam ez egy befutó termék lett🥑🥰

2020.12.16. 20:01

Én ezzel a samponnal nem annyira vagyok megelégedve. Az a helyzet, hogy allergiás lettem rá, ha még nem lenne elég, akkor szépen ki is szárította a hajam, (használat után a kezem is). Ezáltal csúnyán eltöredezett. Illatatot nem tapasztalok, viszont tény hogy nem zsírosodik utána a hajam. Bár emiatt nem fogom használni, pedig nagyon szeretem a Baba termékcsaládot.

2020.02.16. 12:59

Nagyon finom puhává varázsolja a hajamat. Az illata is kellemes.

2018.07.17. 11:58

Huu nekem nem annyira vált be. Egyébként szeretem és rendszeresen használom a márka termékeit, de ezt nem fogom újravenni. Eléggé sérült, vékonyszálú hajam van. Ezen egyáltalán nem segített semmit. Nem mondom, hogy rontott a helyzeten, de az én rövid hajam sosem gubancolódik, mióta ezt használom többször is észrevettem már. Tisztít rendesen, az illata is jó és az ára is nagyon jó. De mégsem fogom újravenni.