Szappanok

3.4
Hozzáadva 2014.03.11.by

siss

100 g

A Baba friss mandula szappan gyengéden ápol és frissítő illatával kényeztet.

Kiszerelés: 100 g

2020.10.01. 10:44

Nagyon mű illata van, egyáltalán nem hasonlít a mandulára, és ráadásul túl hamar felázik, így gyorsan fogy.

2019.01.13. 10:53

Imádom az illatát! Amíg nem fogy el az előző, addig be szoktam tenni a ruhássszekrénybe, hogy ott is illatozzon. Kézmosásra használom és ritkán arcmosásra. Olcsó is, az illata is tartós és jól is habzik.

2018.07.18. 19:49

Tetszik ez a szappan, jó áron kapható, az illata számomra nem zavaró. Ami miatt biztosan ujraveszem az az, hogy néha bevetem, ha lusta vagyok teljes arctisztító rutint csinálni. Csak ezzel megmosom az arcom és nem szárítja ki mint más szappanok és nem húzódik utána a bőröm sem.

2018.01.23. 08:31

Kézmosásra használom, mivel ettől nem lesz sebes a kezem, a hideg téli hónapokban...:)

2017.12.04. 22:59

Csomagoláson keresztül tetszett az illata, de már első használatkor eldöntöttem, hogy az lesz egyben az utolsó is. Mentolhoz hasonló illata van, mandulát maximum a csomagoláson keresztül látott. Nem vagyok túl finnyás, de erre még én is azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó használni többet.

2015.10.29. 10:47

Mostanság rászoktam a szappanok használatára, sokkal kiadósabb, jobban habzik, mint a legtöbb tusfürdő, és tisztábbnak is érzem tőle a bőrömet. Tegnap kaparintottam meg őt, a csomagoláson keresztül isteni illata volt, nekem a play-doh gyurma illata jutott róla eszembe. Reggel használatkor, mikor bevizeztem, borzasztó büdös szaga lett, mint valami posadt húsnak, nem is értem, pedig ahogy olvasom, mindenki dicséri előttem. Lehet az enyémnek van valami baja, nagy csalódás volt, szeretem a baba termékeket, így 3 csillag jár neki.