Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
siss
A szilárd testvaj kifejezetten alkalmas az érzékeny és száraz bőr ápolására. Mályva- és kamillakivonattal gazdagított formulája extra ápolást nyújt és óvja a bőrt a kiszáradástól. A gazdagon ápoló kakaó- és sheavaj lágyan olvad a bőrön és bársonyos bőrérzetet nyújt. Nem tartalmaz illatanyagot, így ideális a finom bababőr mindennapos ápolására. Az összetevők 98%-a természetes eredetű.
*beleértve a vizet is
2024.09.25. 12:23
Nagy reményeket fűztem hozzá, hogy majd tényleg, mint a vaj, siklik a bőrömön. Hát, nem! Kb. mintha egy szappannal próbálnám magam bekenni. Kemény, lassan olvad, nem jó a fogása, nem szívódik be. Azért nem egy ⭐️, mert egész jól hidratálja az extrém száraz lábszáram.
2024.01.11. 22:02
Tény,hogy nehéz kenni,és nem a leggyorsabb baba/gyerekbarátibb az alkalmazása,és igen fullasztó réteget hagy a bőrön(mint előttem is írták már,hogy valószínűleg a méhviasz miatt..) de! Fürdés után még vizesen dörgölöm át vele a gyereket,így gyorsabb és “kíméletesebb” is,az összetevők nagyon szépek,csomagolás 5ös,pici így kis helyen is elfér,szépen hidratálja a kislányom bőrét.Nem,nem vagyok nagy natúros anyuka,de bizony jót tesz a lelkivilágomnak,hogy nem mindenféle vegyszeres cuccal kenem/mosdatom a gyereket. Ha más nem is,legalább a fürdetője és a testápolója legyen már természetes.💚
2022.11.19. 12:05
Nyáron olvad, télen tégladarab keménységű, a viaszos régetre számítottam de nem túl kellemes, és egy óra mire egyenletesen eloszlatom. Egyedüli pozitívum hogy nem irritál.
Utoljára szerkesztve: 2022.10.07. 06:32 - 2022.10.07. 05:52
Aki próbált már natúr sheavajat vagy kakaóvajat kenni a bőrére, annak nem lesz szokatlan a nagyon viszkózus, filmszerű zsíros réteg, ami hosszasan megmarad, és nehezen szívódik be. Ebben a termékben viszont, - valószínűleg a méhviasz nagyobb aránya miatt - szinte egyáltalán nem szívódik be. Nagyon hosszan megmarad a bőrön, kellemetlen érzést okozva. Nem fojtós kellemetlen, mint a szilikonos testápolóknál, hanem szó szerint egy viaszos réteget alkot. Napozáshoz, nyárra, mondjuk ez pont ideális lehet, főleg a magas kakaóvaj-tartalom miatt.Eredetileg a gyerekeknek vettem, de először, mint mindent, magamon kipróbáltam. Sajnos nekünk nem hozza a könnyű gyerektestápolók iránt támasztott elvárásainkat. Ami nagy kár, mert igyekszünk mi is környezettudatosak lenni és kerülni a műanyag flkonokat. Szerintem némi krémesebb, könnyebb felszívódást biztosító összetevővel ez jó kis termék lehetne, az ötlet maga nagyon jó és nagy szükség is lenne egy ilyen termékre a piacon.
2022.06.26. 00:39
A szappanom mellett tartottam és kézmosás után ezt is átforgattam a kezemben, mint egy szappant, hogy visszapótolja lemosott zsírréteget. Szuperül bevált.