Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Balea Arclemosó Tonik Száraz és Érzékeny Bőrre Mandulavirág-Kivonattal

4.2
Hozzáadva 2019.07.24.by

javi

Gyengéden, mégis alaposan tisztítja meg a száraz, érzékeny bőrt – alkohol nélkül. Mandulavirág-kivonatot tartalmazó formulája kíméletesen távolítja el a smink- és arctisztítókrém-maradványokat a bőrről, irritáló hatás nélkül, ezáltal elősegítve a bőr nedvességtartalmának fenntartását.

Utoljára szerkesztve: 2023.11.21. 18:12 - 2023.09.24. 14:04

Reggel és este használom, nagyon szeretem, sokadszorra vásárolom újra., Sokáig elég és árban is kedvező. Az illata számomra kimondottan diszkrét. Egy toniktól nincsenek különösebb elvárásaim, kissé frissít és a maradék szennyeződést szépen letisztítja az arcomról, ami esetleg még maradt lemosás után. A bőröm utána kellemes, nem száraz, nem húzódik.Eddig nem találtam ár-érték arányban jobbat, bár egy ideje már nem is keresgélek. Plusz pont, hogy vegán termék.

2022.10.15. 12:44

Kategóriájában volt már sokkal jobb arclemosó tonikom, nem tisztított túl jól, eléggé zavart az erős illata is.

2022.06.15. 09:52

Száraz a bőröm és úgy vettem észre ez egy kicsit ki is szárítja. Nekem annyira vált be.

2021.12.13. 19:02

Arctisztító rutinom harmadik állomása. Első micellás vízes tisztítás, második arctisztító hab, utána pedig ez a tonik. Tud annyit, mint a drágább társai. Páran írják, hogy nem tisztít rendesen, nem hozza le a sminket maradéktalanul, azoknak üzenem, hogy a tonik önmagában nem alkalmas arctisztításra.Arctisztítás után, de még a szérumok és krémek felvitele előtt kell használni, ugyanis felfrissíti a bőrt, összehúzza a pórusokat és segít eltávolítani a bőrön maradt sminket, szennyeződést, faggyút vagy reggelente az éjszakai krém maradványát.Biztos, hogy újra fogom venni ennyi pénzért.

2021.03.18. 17:45

Nagyon szeretem ezt a terméket. Sokféle tonikot használtam már eddig az arcomra, de eddig ez a lehető legjobb. Finom, kellemes az illata és szépen tisztítja az arcomat, nem marad utána ragacsos érzés (a kék testvérével ellentétben). Már a második flakonnal veszem újra. :) Ár-érték arányban szuper!

2021.01.25. 15:50

Ár érték arányban szerintem megéri. Szépen tisztítja a a bőrt viszont a parfüm nekem kicsit sok.