Lelőhely: Dm

4.7
Hozzáadva 2017.09.12.by

siss

Limitált kiadás

Testpermet kókusz és frangipáni illattal. Nem hagy zavaró filmréteget a bőrön.

2020.07.09. 07:05

Imádtam az illatát, amikor lehetett kapni. Igazi nyárias illat, csak hamar fogyott.

2017.08.08. 09:57

Imádom az illatát, igazi nyár illat 🙂 Valamennyire hidratál, nem fogy gyorsan,szerintem jövő nyárra is elég lesz.

2017.07.21. 07:55

Isteni, tartós illat van és jól hidratál. Naponta többször is magamra fújom.

2017.07.18. 20:14

Csodás,igazi édes-friss nyári illat,mondhatni "a nyári illat" és még olcsó is :)A gyártó jól járna,ha ebből gyártana egy EDP-t,szerintem óriási sikere lenne :))

2017.07.15. 19:42

Nagyon szeretem, csak dícsérni tudom... Nagyon finom az illata és könnyen magammal tudom vinni. Naponta többször szoktam használni, de szerencsére nem fogy gyorsan. :)

2017.07.12. 08:12

Először a tusfürdőjét vettem meg, aminek nagyon bejön az illata, de sajnos nem tartós.Így nagyon örültem neki, amikor itt láttam, hogy van belőle testpermet is. Hatalmas szerencsémre pont volt még 2 db a boltban, így gondolkodás nélkül le is csaptam az egyikre. Azóta is használom szinte minden nap többször is. Az illata ugyan tarthatna kicsit tovább, de cserébe egyáltalán nem hagy maga után olajos, ragadós érzést a bőrön, mint pl az Avon testpermetei. Egyszóval megérte! :)