Szemkrémek
Lelőhely: Dm

Balea Beauty Effect Eye Lift Serum (régi)

2.7
Hozzáadva 2015.11.19.by

csillag1219

2015.05.29. 06:45

A pumpás kiszerelés nagyon jó lenne, viszont szerintem semmit sem csinál, csak egy réteget képez a bőrömön, ami feszülős érzéssel párosul.

2014.03.23. 21:31

Reggel szoktam használni, estére azért ennél tartalmasabb krémmel szoktam kényeztetni a szememet.Nagyon kevés kell belőle, nekem kellemesen frissíti a szemem a reggeli kóma alatt, hidratáló hatása elég szolid, de alapvetően nem rossz termék.

2013.10.21. 14:30

65 and above korcsoport

Én most vettem meg másodszorra, de már nem ugyanaz a szöveg van rajta, mint a múltkor.Kicsit ezért csalódás, de még nem próbáltam ki ezt a másodikat.Nekem nem csípett egyáltalán. Kiszerelése nagyon praktikus. Szerintem ezt is finoman be kell ütögetni a bőrbe és akkor teljesen beszívódik, ezért jó smink alá, de -talán pont emiatt nem igazán hidratálásra való.

2013.08.26. 07:22

Nem tudom, kinek mi baja ezzel a termékkel, talán sokan nem a koruknak megfelelően használják, ez a termék 30 éves kortól van. Én 29 vagyok és tökéletesen elégedett vagyok vele, hozza, amit ígér, hidratál, feltölti kicsit a szemkörnyék bőrét.Az a baj,hogy mindent akarunk egy krémtől, de egyik sem csodaszer.

Utoljára szerkesztve: 2013.09.14. 15:52 - 2013.08.12. 08:04

Nem egy nélkülözhetetlen darab, sok értelme nincs. Mivel szérum így mindig a szokásos krémem alá használtam. Nem láttam változást.

2013.04.16. 10:44

Alapjában véve, nincs hasonlítási alapom, mert nem használtam eddig sosem szemkörnyékápolót. Miután megvettem ennek a terméknek az arcápolóját először, amit nagyon szerettem, gondoltam bizalmat szavazok ennek is, veszteni valóm nincs.Az tény és való, hogy tényleg alig kell belőle kinyomni, mert a kevés is szinte sok. Hozzáteszem, iszonyat karikás a szemem, és eléggé sötét is a szemem alja (akármennyi alvás -12óra- és pihenés után is, sajnos ilyen fajta vagyok).A szemkörnyékemet jól hidratálta, miután megszáradt tényleg kissé feszülős érzést hagy maga után. A sötét szemem alja, mintha halványabb lenne.Persze nem mondom, hogy mindig használom, sőt, mikor épp kedvem tartja, vagy amikor épp -saját magam meglátása szerint - borzalmasan nézek ki, na akkor kenek fel magamra hirtelen mindent lefekvés előtt, aminek másnapra meg is van a jótékony hatása.Lehet, ha folyamatosan használnám minden nap este legalább, akkor lenne látható hatása. Nem tudom. Alapjában véve a szemránckrémet nem nekem találták ki. Nincs türelmem esténként 2-3 féle kencét 2-3 területre külön felkenegetni.Összességében azonban számomra jó termék, ha használom akkor használ is :)