Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Balea Beauty Effect Regeneráló Éjszakai Arckrém Hialuronsavval

3.9
Hozzáadva 2020.01.20.by

babszem81

Éjszakai arckrém hialuronsavval és moringa olajjal hatékonyabbá teszi a bőrmegújulás folyamatát. Tartósan és mélyrehatóan hidratál, csökkenti a kisebb ráncok, redők mélységét. Hialuronsavat tartalmazó formulája, mint természetes nedvességmegkötő, belülről kifelé párnázza ki a bőrt. ProEffect hatóanyaga gátolja a bőr öregedését, és fokozza a ragyogását. E-vitamin tartalma elősegíti a bőr természetes megújulási folyamatát.

2024.02.20. 19:13

Ezt a krémet vettem télire. Nekem nagyon bevált. Kellemes, visszafogott illatú. A krém jól elkenhető, pár perc alatt beszívódik. Egyáltalán nem marad ragacsos. Az extrán száraz területeken sem csíp. Hidratálása pont megfelelő. Én nem vettem észre ránctalanító hatását, de nem is ettől várom. Kb 4 hónapig elég, napi használat mellett. Örömmel újra venném következő télre.

2023.08.25. 22:18

Tökéletesen bevált, hidratál, nem okoz pattanást, mitesszereket, illetve az ára is szuper (volt, mert már az újabb változatot használom, ami szintén remek)

2023.03.11. 08:58

Szeretem ezt a krémet, mert nem "bánt", jól hidratál, kellemes az illata. Az ígért hatásait még nem észleltem, ezért 4*. Kb a fele tégelyt használtam el eddig☺️

Utoljára szerkesztve: 2023.01.18. 12:34 - 2023.01.18. 12:27

Kb. 2 hete kezdtem el használni. Eddig elégedett vagyok vele. Megfelelően hidratál, és kellemes az illata. Szerintem jó az ár/érték arány.

2022.11.29. 06:15

Esti ápolási rutinom része, nekem nagyon bevált. (Seborrheás, rozáceás a bőröm). Reggelre mindig jól hidratált és sima az arcom, nem érzem zsírosnak a normál részeken sem. Az illata nem tolakodó, az állaga is tetszik.

2021.09.03. 08:53

Hát, nem a legjobb éjszakai krém, amit valaha kipróbáltam. Egy éjszakai krémnek megfelelő állaggal rendelkezik, az illata is kellemes, nem zavaró. A téli hónapokban használtam, de reggelre száraz és feszülő érzettel ébredtem. A száraz bőrűek számára nagyon kevés a hatása