Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
siss
2025.01.26. 11:55
Nekem sajnos nem vált be a termék, valamelyik összetevője rettentően irritál. Vörös, viszkető, égő szemkörnyék lett a használat eredménye, igaz, a lila karikák eltűntek.
2024.10.13. 15:38
Hidratálta a szemkörnyékemet, de nem tett hozzá semmi mást. Ezt a hatást az arckrémemmel is elérem.
2024.09.28. 19:34
borzalmas sajnos, egy vastag reteget hagy a boron amit miutan beszivodott valamennyire a kormeimmel le lehet kaparni a borrol, minimalis hidratalasa miatt kap 2 csillagot
2024.09.16. 10:55
Elhasználtam ha már megvettem. Igazából nem tapasztaltam, hogy halványított volna a sötét foltokon, de a hidratáló hatása tetszett.
2024.06.13. 18:02
Ma vettem meg, már nagyon kellett a szem alatti karikáimra és ráncaimra egy megoldás. Nem várok nagy eredményeket ettől a krémtől, de még nem ítélem el. Első használatra könnyed, lágy formula, kellemes érzetet ad, hamar beszívódik, nem csípi a szemem és ki se pirosodik. Nem szárítja, nem húzódik tőle a bőröm. Így elsőre szimpatikus :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.