Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
lovecreams
Könnyed, nem zsíros textúrájú nappali krém, mely frissíti és puhává teszi a bőrt. A barna algából kinyert Juvenessence™ formula növeli a bőr rugalmasságát, hatékonyan csökkenti a ráncokat. A duo-hialuronsav segít a bőr természetes nedvességének fenntartásában, míg az E-vitamin véd a szabadgyökök kialakulásától. Vegán termék.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.17. 11:22 - 2018.09.17. 11:21
Nem szeretem: fejfajditoan illlatos, nem szivodik be konnyen, es izzad alatta a borom vagy valahogy irritalja (legalabbis igy erzem, minden esetre nem erzem jol magam a boromben miutan felkentem). Az spf miatt vettem meg, hogy osztol tavaszig eleg lesz, de nem fogom birni az arcomra elhasznalni, testapolonak elkenem hogy ne menjen a kukaba....
2018.09.09. 06:58
Kezdetben nagyon jónak tűnt, kellemes az illata és jól hidratál, bár egy kicsit "darabos" az állaga. Eltelt 1-2 hét és két hatalmas pattanás nőtt az arcom két oldalán, amelyek nagyon gyulladtak voltak és hát mit mondjak, "volt bennük cucc". Abbahagytam a használatát és se előtte, se utána nem ismétlődött meg ez így, úgyhogy ez a krém okozta nálam. Van ilyen, valami irritált benne. A bőröm zsíros és érzékeny, talán nem ez volt nekem a legjobb választás, másnak talán jobban működik.