Testápolók

Balea Body Mousse Jojoba- és Szőlőmagolajjal

4.1
Hozzáadva 2017.07.19.by

siss

A különösen krémes,lágy textúra biztosítja a bőr értékes nedvességtartalmának fenntartását és segít megőrizni puhaságát és simaságát.

Jojoba-és szőlőmagolajjal.

2017.07.23. 08:14

Nyáron nagyon jó szolgálatot tett: kellemes az illata és hidratálja a bőrt. Igaz, kicsit nehezen szívódik be a bőrbe, ezért inkább este jó használni.

2017.04.11. 20:58

Eleinte egész jó volt, de nem tudtam teljesen elhasználni, ugyanis irritálta a bőrömet, viszkettem, kiütéses lettem. Többször tesztelgettem mitől lehet, és mindig nála kötöttem ki, szóval kuka. A hidratálása amúgy gyenge-közepes, érzékeny, száraz bőrűeknek nem a legjobb választás.

2017.02.24. 13:29

Itteni vélemények alapján vásároltam meg. Amikor megvettem rögtön ki is bontottam, nagyon tetszett az állaga, igazi kis habkönnyű. Este ki is próbáltam felkentem magamra viszont kb 2 perc múlva olyan szinten megfájdult a fejem tőle hogy ihaj 😬😬 nekem teljesen olyan "szaga " volt mint a szúnyogriasztónak 😅Kár érte mert az állaga baromira tetszett de ez az illat huuuh. Elajándékoztam mert nem bírtam volna mégegyszer magamra kenni

2017.02.16. 12:27

A szőlőmagolajat hajvégápolóban ismerve,asszociáltam egy illatra,az olyan 'savanykás' jellegű,édeskés mégis fanyar illat,be is vált,ezt kaptam most is.Ez a mousse állag hozott engem lázba,ami mint kiderült inkább sorbet,kásás krémes jellegű,de nekem ez is tetszik,szeretek beletrutymákolni,és a bőrömön is könnyen eloszlatható.A száradása inkább közepes,nekem kell egy kis idő,de aztán nagyon pihi-puhi bőrt csinál,filmréteget nem hagy,de érzem,hogy hidratáltam a bőröm,jó viselni.Este kentem be magam,az illata 1-2 órán át érezhető,aztán nagyon elhalvànyul,de reggel ahogy felkeltem,a bőröm még mindig puha,rugalmas.Nagyon tetszik,remélem a hatása tartós is marad,mert általában nálam minden testápoló hatásos,kb az első használatnál,aztán utána ugrik a majom a vízbe..Minden esetre a kiszerelés elég jó,250 ml,és kevés kell belőle,de így is jut mindenhova bőven,az ára is rendbe van.

2016.11.01. 11:38

Gyorsan beszívódik, puha lesz tőle a bőröm, az illata sem rossz szerintem és ár-érték arányban is jó, nekem bejött!

2016.09.30. 19:06

Nekem nagyon tetszik az illata, az állaga viszont elég fura, valahogy nem így képzeltem, de ez nem von le abból, hogy szeretem használni, elégedett vagyok vele, de hamarosan testesebb testápolót kell keresnem a száraz bőrömre.