Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Szofi
A Balea bőrtápláló krém ápolja bőrét minden időben. A kamilla, a panthenol és az értékes olajok hidratálják és selymesen ouhává varázsolják a bőrét.
A krém pH-bőrsemlehes, színezékmentes.
2013.04.01. 20:43
Nem szívódik fel könnyen, olyan, mintha direkt tiltakozna, hogy beszívódjon. De a szemsminket tökéletesen leviszi
2013.02.01. 21:46
Nekem az a verzió van meg, ami sheavajas (ugyanez a csomagolás, csak rá van biggyesztve) . Hááát...Tényleg pocsék az illata, tényleg Niveás beütése van, de abszolút nem jó, irritáló. Sőt, szabályosan büdös. Nehezen szívódik be, sokáig ragacsos vagyok tőle, úgyhogy vagy odaadom valakinek, hátha másnak bejön vagy megy a kukába.
Utoljára szerkesztve: 2012.04.04. 16:55 - 2012.04.01. 20:01
Nem tudom, hogy a bőráploló krém valami mást takar-e, mint a testápoló (a címkén az van, hogy naponta bőrbe kell masszírozni...nem tudom...), és úgy kell-e működnie, mint mondjuk egy cipőápoló krémnek, de amikor legelőször használtam, valami ilyesmi párhuzamot éreztem. Én testápolót akartam, ott volt a dm-ben a testápolók között, én meg siettem és ezt vettem meg, nem is figyeltem, hogy mi van ráírva, és még ha figyelek is, bizonyára nem asszociálok semmiféle cipőápolóra. Otthon, mikor kipróbáltam, azt hittem, kivágom, vagy valóban cipőre kenem. Nehezen kenhető, állagra műanyag, és sajnos szagra is. A szerintem niveára akarna hasonlítani a szaga, de próbálkozásnak elég gyenge, viszont tartós... olyan szagú lesz a pizsamám és az ágyneműm is. Ráadásul bőrön még valahogy rosszabb is lesz... Elkenni nehéz, zsíros és nehezen szívódik be, vagy lehet, hogy csak az én bőröm nem elég száraz hozzá. A bőröm viszont puha lesz tőle úgy egy napig. Mostanra (egy hét alatt) viszonylag sikerült kibékülnünk, csak a hátamra és a dekoltázsomra nem kenem (ott pattanásokra hajlamos vagyok, kétszer kentem oda is, aztán előjött egy ilyen nagy izé, ami mostanában nem, mióta kerülöm a komedogén cuccokat a testápolómban), és nagyjából minden másnap használom. Elhasználom, mert nem szeretem kidobni a dolgokat. Szerencsére gyorsan fogy a nehéz kenhetőség miatt. Ami miatt egy jóindulatú hármast kap, az az, hogy a bőröm végülis puha tőle, és az, hogy a száraz kezemre viszont nagyon jó, ott gyorsabban beszívódik, de csak otthonra jó, hurcolászni nem, mert zsíros, de jól rendbe teszi a száraz kezemet (és tényleg jól, ha mindezek mellett 3 csillagot kap :D). De az élvezeti értéke 0 sajnos.Bocsi, ha egy kicsit összevissza lett.. :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.