Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
siss
Könnyű lábápoló hab kókuszillattal. A habformulát könnyű felvinni és gyorsan felszívódik. A válogatott összetevőket, panthenolt, B3-vitamint, csillaggyümölcs-kivonatot tartalmazó receptúra kellemes bőrérzetről gondoskodik.
2018.09.01. 17:09
Tényleg habos, nagyon könnyű és gyorsan felszívódó az állaga, az illata már inkább csak emlékeztet kókuszra, édeskésnek mondanám. Hatását tekintve hidratál, de nekem nyárra kevés volt, ilyenkor nagyon száraz a sarkam a sok szandálozás miatt és ez a krém nem tudta a lépést tartani ezzel napi használat mellett sem.
2018.07.14. 10:27
Tetszik, másik krémmel együtt használom. Azért az illatát nem nevezném igazán kókuszosnak, de jól végzi a dolgát.
2017.11.28. 20:32
Ciki vagy sem, én a neve miatt választottam pont ezt a krémet, mert mikor megláttam hogy a neve (...) fussz-mussz végem volt :D Egyébiránt nem bizonyult rossz döntésnek, mert jó az illata,könnyen szívódik be, jól hidratál,bár nekem szükséges a mindennapi használata (szemben pl a szintén Baleás ureás-lábkrémmel). De az ára baráti, sokáig elég lesz, szóval jó vétel volt (de azért lehet hogy visszatérek az ureáshoz).
Utoljára szerkesztve: 2017.09.22. 13:45 - 2017.09.20. 21:07
Nagyon bírom ezt a cukiságot. Először a csomagolása fogott meg, utána viszont ez a habkönnyű állag ezzel a fincsi illattal. Kiadós kis krém, nagyon szépen hidratálja a lábfejet. Az ára baráti, ahogy az összes Balea terméknek.
Utoljára szerkesztve: 2017.08.25. 10:07 - 2017.08.25. 10:06
Isteni kókusz illat, a krém állaga nagyon tetszik, habnak nem mondanám, inkább mousse állagú.(Ahogy az eredeti neve is mutatja). Hűsít is egy kicsit, és a talpaim is nagyon puhák lettek a használat után. A termékcsalád többi tagját is ki fogom próbálni.