Tusfürdők

4.3
Hozzáadva 2017.07.20.by

vikkimore

2017.07.05. 10:57

Eddig nem igazán szerettem a Balea tusfürdőit, de ez termék nagyon jó. Nem szárítja a bőrt, gazdaságos a kiszerelése, és enyhe illata van. Szerintem megéri az árát.

2017.02.02. 08:00

Jó választás volt. Kellemes az illata, nem is tűnt fel, hogy barackos :) Viszonylag kiadós, nem irritálja a bőrt, akcióban bőven megérte.

2016.10.18. 05:58

Az összes dm saját márkás terméket szeretem, ez a kis tusfürdő is telitalálat.Vidám a csomagolása,a tusfürdő pedig jó illatú,kellemes vele a fürdés,jó az állaga. Szóval szuper!

2016.09.28. 15:22

Egy barátomtól kaptam, magamtól nem vettem volna meg, mert nem vagyok oda a barack illatáért. Viszont használni egész kellemes volt. Jó az állaga és könnyen habzik.

2016.08.29. 14:50

Vajon miért értékelték ezt le 200 Ft-ra? Mindenesetre áldja érte a DM-et az ég, mert így kockázatmentesen kipróbálhattam, és mondhatom, elég jó minőségű kis tusfürdő ez. Nagyon kellemes az illata, ami inkább emlékeztet valami trópusi gyümölcsre, mint barackra, és nem is szárítja túlságosan a bőrömet. Emlékeztet a Nivea türkiz hawaii virágos tusfürdőjére. Lehet, hogy 450-ért is megveszem majd.

2015.12.26. 08:41

Olajos,jó állagú finom illatú.Nem habzik jól de ez az olaj miatt van.Ár/érték arányban tökéletes!