Szappanok

Balea Handseife Apfelblüte & Minze

3.3
Hozzáadva 2018.08.10.by

lovecreams

Kiváló minőségű kézmosó szappan almavirág és menta illattal. Gyengéden tisztítja és táplálja a kezeket.

2019.05.21. 12:10

Ötletes kis csomagolása van, végre nem a megszokott és abszolút nem csöpög, amitől azért tartottam. Az ára sem volt vészes, tekintve, hogy 2 hónapja le van árazva, így teljesen megéri. Nem szárít, kellően tisztít, kevés is elég belőle és az illata is kellemes.

2018.02.15. 16:10

Nekem tetszik ez a csomagolás. Egy kicsit tartottam tőle, hogy csöpögni fog és alatta tiszta szappan lesz minden, de mostanáig nincs vele gond. Esztétikus, jól használható. Maga a szappan habzik, tisztít - hozza azt, amit egy folyékony szappannak kell. Az illata kellemes, nem túl erős és nem is nagyon művi. Azért négy csillag, mert nagyon durván túl van árazva. Ennyi pénzért kapok két másik folyékony kézmosót, és azok legalább ilyen jók.

2018.02.09. 12:34

Nagyon kiváncsi voltam, hogy mit tud egy sajátmárkás szappan 850 Ft-ért. Főleg úgy, hogy 300 ml, szóval átlagos. Azt írja, hogy kiváló minőségű. Nos. Eleve ez a csomagolás szar. Vizes kézben csúszkál. Nem is higénikus szerintem. Maga a szappan teljesen átlagos. Az illata nem rossz. A hatása...hát semmi magas minőségű tisztító erőt nem vettem észre. Sajátmárkás létére majdnem annyiba kerül, mint egy Dettol! Na annál nem jobb, sőt, meg sem közelíti. Túl van árazva a közönséges Balea szappan :-D