Tusfürdők

Balea Ice Shimmer Tusfürdő

Hozzáadva 2016.06.08.by

danacanahai

2014.05.14. 23:11

fúú, valamikor évekkel ezelőtt volt ez a kiadása, arra emlékszem, hogy olyan erősen fahéjas illata volt és, hogy szerettem :) rendben volt vele minden.

2012.12.12. 13:19

nekem nem tetszett. Azért vettem meg tavaly,mert csillámos volt a külseje (na hát nőből vagyok), és azt hittem valami kellemes csillogó tusfürdő lesz,valami téli illattal,és meg se szagoltam a boltba.Hazaérve este kipróbáltam és szörnyű volt számomra,teljesen férfias illattal,nem tudtam a szagával megbarátkozni,semmi nőies nem volt ebbe a tusfürdőbe.Odaadtam páromnak..

2012.12.12. 13:08

Jaj, nagyon szerettem, bár tavalyi limit termék, de még mindig emlékszem rá,fincsi volt.

2012.04.11. 11:12

Szeretem ezt a tusit, karácsonyi hangulatot varázsol bármikor. Jól habzik, nem szárít. És olcsó :)

2012.03.31. 13:29

Az illatát nagyon szeretem, de a többi Baleás tusfürdőhöz képest egy picit sűrű, ezért "lassan" és nehezebben lehet kinyerni a tubusból. Apróság, de engem zavar, hogy el kell számolni 5-ig, mire megjelenik a kis tusfürdőbubi a végén.Másrészről a bolt legolcsóbb tusfürdője volt, úgyhogy ez pozitívum. Baleás mércével gyenge, a többi "nem limitált kiadás" az állaga miatt nekem jobban bejön.

2012.03.26. 18:31

Eleinte nem találtam túl nőiesnek az illatát, aztán megbékéltem vele. Abszolút ötletes a fahéjillat, de nem örök kedvenc.