lovecreams
Limitált kiadás
Szilikonmentes sampon minden hajtípusra, karamell illattal, mely gyengéden tisztítja a fejbőrt és különleges aromájával kényeztet. A B3 és B5 vitamin egészen a hajtövektől a hajvégekig gondoskodik a haj ápoltságáról. Vegán termék.
2019.10.04. 18:25
Nekem ez a termék nem vált be. Várom, hogy elfogyjon. Az illata se annyira tetszik. Tisztítani tisztít.
2018.08.20. 08:01
Most fogyott el az utolsó flakon, mert jól betáraztam belőle télen. Hát nem volt valami nagy ötlet.... Az illata finom, kellemes, a hajban is érezni egy darabig hajmosás után. Jól tisztított, de minden egyes flakon után azt vettem észre, hogy kb. a felénél elkezdett a megszokottnál jobban zsírosodni tőle a hajam. Sajnálom, mert jó áron vettem, eleinte tetszett is, de így biztos nem veszem újra, ha megint kiadják. :(
2018.07.22. 12:08
Nagyon megörültem neki, kellemes illat, kevésbé zsírosodó, erős haj. Mivel limitált kiadás, betáraztam belőle ötöt. Nagy hiba volt, mert az első flakon végére érve azt vettem észre, hogy baromi gyorsan hozzászokott a hajam, zsíros, törik, ragad, korpás. :( Sajnos a nagylányom haja is hasonlóképpen reagált néhány használat után. Lepasszoltam a férjemnek.
2018.05.28. 07:36
Már nagyon vártam hogy a végére érjek, Nekem nem nagyon vált be. Az illata kellemes, bár a vége felé már nagyon meguntam, az állaga és a színe is olyan, mintha méz lenne. Valahogy öblítés után is ragacsosnak éreztem tőle a hajamat, ami miatt úgy éreztem nem tisztít alaposan, az igaz, hogy szárítás után ez az érzés eltűnt, de engem végig nagyon zavart. A habzása megfelelő volt és nagy mennyiséget kapunk kevés pénzért, ez mindenképp pozitívum, de ha lehetne még találni belőle boltban, akkor sem venném újra ez egész biztos.
2018.04.27. 06:12
Nekem sajnos szárította a hajamat, tisztítani jól tisztít, és imádom a karamellt, úgyhogy az is nagyon bejött, de ez a kategória nálam balzsam nélkül szóba sem jöhet :(
Utoljára szerkesztve: 2018.03.30. 12:36 - 2018.03.30. 12:34
Gyorsan zsírosodó hajamat napi szinten mosom így olyan sampont szerettem volna amit naponta is lehet használni. A finom karamell illata miatt tetszett meg ez a limitált kiadás. Különösebb hatást nem éreztem, puha tapintású volt tőle a hajam. Igazából arra jó, hogy a szennyeződést kimossa a hajamból de nem ápol, szépít. 350 Ft-os árához képest megtette a dolgát.