Hajápolók
Hajsprayk
Lelőhely: Dm

Balea Kétfázisú Hővédő Spray (régi)

2.7
Hozzáadva 2022.02.24.by

cirmincs

Védi a hajat a kiszáradástól és a hőtől 220°C-ig. Megbízható védelem a hőtől a haj számára a hajszárító, a hajvasaló és a hajgöndörítő káros hatásaitól. Panthenolt és rizsproteint tartalmazó ápoló formulával óvja a hajat. Ultra könnyű olajokkal intenzíven ápolja a hajat, anélkül, hogy elnehezítené. A selymes és fényes hajért.

• szilikonmentes

2021.11.23. 10:22

Nem teszem ki hőnek a hajamat, nagy ritkán szoktam csak kivasalni és jobban szeretem, ha magától szárad meg. Hatásában ez olyan meh. Nem tapasztaltam kellemetlenséget, de sok pozitív hatást sem. Viszont ez a kétfázisú konzisztencia, szerintem nem jól használható ezzel a szórófejes kivitelezéssel. Ugyanis pár használat után beragadt. Gondoltam, a szórófejjel lehet valami hiba, ezért egy másik szórófejes flakonba töltöttem át, de ugyanazt tapasztaltam. Egy nyomás és beragad az egész. Az embernek nincs türelme, hogy minden fújás előtt a beragadt fejjel vacakoljon, hogy a végén mindenhova jusson a termékből, csak oda nem, ahova kéne.

2021.09.09. 16:37

Évek óta újraveszem, bár én csak hajszárítót használok a hajamra. Nem lett problémám tőle de azért érződik, hogy nem tud túl sokat. Valószínűleg hővel jobban igénybevett hajnak ez kevés lehet.

2021.04.27. 13:51

Véletlenszerűen vettem, hogy végre védje vmi a szőkített festett hajamat. De nem kellett volna , nem tudom hogy a benne levő alkohol miatt-e ,de nagyon szárítja a hajam ,ami sosem volt jellemző. Tapintásra borzalmassá teszi a hajam, valahogy elhasználom, de legközelebb jobban megnézem az összetevő listát.

2020.10.26. 08:40

Sosem használtam ezelőtt hővédőt, ugyanis szinte sosem tettem ki hőnek a hajam, általában magától száradt, amúgy meg szögegyenes, és a göndörséget sem tartotta. Amióta viszont rövid a hajam, sajnos gyakran kell mosnom ami főleg ősszel-télen szárítást kíván, illetve most, hogy jobban tartja a hajam a hullámokat, szeretem időnként göndörítgetni, így aztán úgy éreztem ideje valamit beszereznem. Igazából teljesen véletlenszerűen esett erre a választásom, nem néztem utána, csak lekaptam a polcról. Őszintén, nem tudom használ-e vagy csak a lelkem nyugtatom vele... korábban sem töredezett a hajam, mikor nem használtam. De nekem nem zsírosít jobban, pedig használom bőven. Az illata tetszik, nem volt vele probléma. Valakinél olvastam, hogy gubancosabb tőle a haja, ezt viszont tapasztalom én is. Összességében nem rossz, el fogom használni, de lehet legközelebb kipróbálok mást.

2020.09.27. 09:37

Ez a termék olyan semmilyen. Nem tudom mennyire védi a hajam, az illata mondjuk tetszik, de ennyi amit el tudok mondani róla :)Elhasználom ha mér megvettem, de nem fogom újravenni.

2020.08.07. 07:27

Syoss keratin hővédő után szerettem volna valami mást kipróbálni. Nem rossz termék, az én göndör és felhosszú hajam elbírja, csak ha sokat fujok belole akkor bezsirosodik a hajam. Így nem használom minden hajvasalaskor, csak 1-2 alkalommal. Az ára baráti.Amiért nem veszem ujra: borzalmas összetevők (parfum, alkohol denat)