lovecreams
Konyhai folyékony szappan frissítő gránátalma és citromfű illattal, mely megbízhatóan eltávolítja a főzés utáni szennyeződéseket a kezeiről.
Vegán termék.
2019.09.05. 19:00
Szeretem a Balea folyékony szappanokat. Jók ezek a konyhai verziók is. Mindig tartok egyet a mosogató mellett. Viszonylag sokáig kitart egy flakon, minimálisan szárít, de cserébe tényleg szagtalanít! Több flakonnal elhasználtam már. Ezt a gránátalmás-citromfüves változatot egy ideje már nem látom a DM-ben, pedig nekem ez sokkal jobban bejött az illata miatt. A sárga (citrom, lime és citromfű illatú) változat van csak a polcokon. Hatásukban nem vettem észre különbséget.
2019.03.22. 10:48
Nem is figyeltem, hogy ez konyhai kézmosó, csak szeretem a gránátalma illatot és egyből le is vettem a polcról, 400ft körüli ára van, mi a fürdőben használjuk kézmosóként, nagyon jó illata van, szépen tisztítja a kezet.
2018.11.05. 13:07
Itt a Krémmánián fedeztem fel, és nagyon megtetszett az ötlet, hogy legyen a konyhában is külön kézmosó szappan, mert én is gyakran a mosogatószert használtam erre a célra. Nagyon jó illata van, eltünteti a hagyma szagot pl, és ha picit olajosabb a kezem azt is leoldja.
2018.07.18. 11:33
Ahogy öregszem és nőnek a gyerekek, annál nagyobb háztartást vezetek. A konyhai szorgoskodás során, különösen a húsokkal való tevékenykedést követően elég sokszor mosom meg a kezeimet, sokszor csak meleg vízzel leöblítve, de időnként elkel valami szappanféleség is. Sokáig erre a célra a sima mosogatószert használtam a csap mellől, pár csepp a kezekre és megszabadított a zsíros tapintattól. Aztán pár éve a sódornőmnél láttam meg ezt a kézmosót és attól kezdve csak ez kell a konyhában. Eleinte azt hittem, nálunk nem is kapható, úgyhogy az első flakon Németországból jött, de szerencsére az itthoni polcokon is látható.Egy flakon nagyon kiadós, rendszeres használattal is sokáig elég, mert csak pár csepp is elég belőle. Az illata pedig nagyon jó, friss, citrusos. Mivel én kizárólag a konyhában használom, nem tűnik fel, hogy szárítana. Elsődleges szempont a tiszta kéz és jó illat, ezt pedig biztosítja, árban is elérhető, nagyon szeretem.
Utoljára szerkesztve: 2017.04.20. 12:23 - 2017.04.20. 12:22
Uh, hát ez a szuper termék hogy-hogy nincs még véleményezve? :O Nővéremnél futottam össze "vele", s azóta megbabonázott az illata. Mindig ott motoszkált, hogy "huh, de friss volt és tartós, nekem is kellene egy ilyen otthonra!", de sehol sem találtam, azt hittem, már kifutó termék... Aztán tegnap egy Deák környéki dm-ben belebotlottam, az utolsó darab volt. Már csak otthon láttam, hogy ez elvileg konyhai kézmosó (?), de ez szerintem marketing, s teljesen mindegy, hogy a mosdóhoz vagy a csöpögtető mellé állítjuk.Az illata isteni finom, az az igazi, frissítő, ami még az orrüregeket is kitisztítja :D A kezeken sokáig érezhető, bár egy kicsit szárít.Jár neki a 4 csillag, magabiztosan. :)