Hajápolók
Lelőhely: Dm

Balea Locken Spülung Balzsam 24H

Hozzáadva 2014.01.07.by

lau0825

Akár 24 órán át tartó fény és rugalmasság. Antisztatikus hatással.

Tökéletes tincsek, optimális fésülhetőség. A Balea Professional hajbalzsam ápolja a göndör és hullámos hajat - anélkül, hogy károsítaná azt.

2017.11.06. 00:06

Pont olyan balzsam, mint bármelyik, teszi a dolgát, de semmi kiemelkedő tulajdonsága nincs.

2017.03.18. 22:28

Átlagos balzsam. Pár éve már használtam a samponjával együtt, de nem hagyott bennem különösebben mély nyomot. Most csak a balzsamot vásároltam újra. Nem masszív az állaga, ezért én picit többet használok belőle, mint máskor szoktam. Az illata tetszik, az én hajamat kicsit elnehezíti, így a loknijaim is megnyúlnak picit. Kellemes balzsam, szépen ápol, pénztárcabarát, de nálam sajnos nem tölti be a funkcióját (a hozzá tartozó samponnal sem).

2017.01.15. 14:02

Nagy reményekkel kezdten el használni ezt a terméket a samponjával együtt,de semmire nem mentem vele. Semmilyen hatást nem ért el nálam,az illata sem az igazi számomra. Ennyi pénzért nem pénzkidobás,de nem veszem újra.

2016.08.09. 11:15

Hétvégén vettem,gondoltam kipróbálom ezt is. Jó az illata,megfelelően ápolja a hajat. A 24 órán át tartó fényt és rugalmasságot nem igazán tapasztaltam. Eléggé folyékony,így gyorsan kell vele dolgozni. Alapjában egy sima egyszerű hajbalzsam,semmi extra.

Utoljára szerkesztve: 2016.03.27. 12:05 - 2016.03.27. 12:04

Még karácsony előtt vettem impulzusvásárlás részeként, mikor kiválasztottam még tudtam h göndör hajra való. Jöttek az ünnepek, hazalátogattam majd januárban vissza, de már eszembe sem volt mit is tud ez a kincs, de mivel más balzsamom nem volt, használtam szorgalmasan. Fel is tűnt januárban, h hű milyen szép loknijaim vannak, de eszembe nem jutott, hogy emiatt lehet. Már a végefelé járt a tubus mire újra elolvastam hogy mit is ígér, rögtön meg is világosodtam, hogy akkor emiatt olyan szép a frizum. Lehet, hogy még valamikor újra fogom venni, de jobb szeretek táplálóbb balzsamokat használni. Ehelyett ennek a családnak a spray változatát vettem, mert azokról a göndör fürtökről sem akartam lemondani, amiket ez csinált. Az is mint ez tökéletesen működik. Még többet is megérnek, mint amennyiért árulják!

2016.03.25. 17:08

Szintén göndör korszakomban találtam ezt a balzsamot és teljesen bevált olyan szépen elrendezte a hajam akkor.