siss
Tusfürdő mandulavirág és magnólia illattal. Védi a bőrt a kiszáradástól, megőrzi nedvesség egyensúlyát.
2024.01.26. 13:20
Rendszeres lakója a fürdőszobámnak, jó illat, kellemes állag, nem tudok rosszat mondani a Baleás tusikról.
2023.09.22. 20:26
Nagyjából eltelt egy év és nem nyúltam a Balea tusfürdői után. Nem is értem, miért. Hogy felelevenítsem a régi szép időket, egy két tusi landolt a kosaramban nem olyan rég. Ennek a verziónak igazán nőies, kifinomult, tiszta púderes illata van. Simán el tudnám képzelni parfümként is ezt a tusfürdőt. A mandulavirág és a magnólia elegye csodálatos hangulatot hoz a fürdőszobába főleg a késő nyári kora őszi időszakban, de egyébként univerzális darab, még a téli időszakban is simán el tudom képzelni. Krémes állaga enyhén habosodik a bőr felületén, a zuhanyzást követő pár órában rajtam jól érződik az illata. Engem egy kicsit szárított, de árához viszonyítva ez egy szuper kis darab. Örülök, hogy felfedeztem.
Utoljára szerkesztve: 2023.12.08. 13:18 - 2023.09.17. 17:37
Nalam a vanilias-kokuszos a top, a mezes-tejes meglepoen jo illatu, de attol valahogy megcsomorlottem es nem nagyon tudom elhasznalni (tul neheznek talalom az illatat), ezen kivul hiaba szemezgettem a tobbi illattal, hasonloan jot nem talaltam (a szezonalis illatok kozott sem). Ennek a flakonban mas illata volt, zuhanyzas kozben (es utan) enyhen gyumolcsos-viragos illata van eloszor, majd a mandula eleg erosen megjelenik benne, ami nekem a baleas kozmetikumoknal egyszeruen sutorum-szagu, nem eppen a legkellemesebb, magamra meg plane nem valasztanam illatnak. Osszessegeben viszont annak ellenere, hogy kicsit gagyi illata van es nem eppen az a friss gyumis, ami a flakonbol szagolva tunik, valahogy megis jo elegyet alkot ez a virag/gyumolcs+mandula. Amugy a szokasos baleas minoseg, nem erzem elegnek a habzo/tisztito hatasat es nagyon szarit es bar a testemet (egyelore meg…) nem irritalja, a kezemen latszik, hogy szetszaritja es irritalja, ugyhogy NEM. Sajnos akarmennyire aranyosak a flakonok, frappansak az illatok, ennyi penzert nem kapunk minoseget a Balea tusfurdoktol (es sok mas termekuktol).
2023.03.29. 15:54
Finom kis édes illata van, jól habzik, és jól tisztít. Jolly joker tusfürdő, amilyenek általában a baleás tusfürdők. Árban teljesen megfelel. Szeretjük.