cicuka
Regeneráló és bőrfeszesítő éjszakai arckrém Q10 koenzimmel és sheavajjal, igénybevett bőrre.
Utoljára szerkesztve: 2021.11.23. 07:34 - 2021.11.22. 09:39
Illatos, enyhén sárgás (nem bizalomgerjesztő), és testes, szóval bevonatot hagy az arcon, ami estére pont nem érdekel. Az már inkább, hogy csíp is, pedig se nem érzékeny, se nem reaktív a bőröm. A kedves alapból utálja a kozmetikumokat, de így tényleg nem csodálom, hogy ezt visszakaptam.
2020.09.21. 05:20
Borzasztó ez az arckrémnek nevezett valami. Számomra teljes pénzkidobás. Kétszer próbáltam, először a balea retinolos éjszakai széruma felé kentem, de nagyon kipirosodott az arcom, és nagyon égett is. Gondoltam csak összevesztek, ezért másodszor már a megtisztított bőrre kentem rá, hát akkor is... majdhogynem lerohasztotta az arcom. Én nem ajánlanám senkinek sem.
2020.05.24. 20:44
Sajnos le kell húznom. Páromnak vettem, ő használja, elégedett vele, ezért kaphat 2 csillagot. DE! Ma megszakítva a koreai rutint, gondoltam kipróbálom az ő hidratálóját. Nagy kár volt, fél óra múlva piros foltos lett az arcom szinte mindenhol, kicsit feszült is, megijedtem, de a japán arclemosóm segített kicsit. Többször nem piszkálom a dolgait :/
2019.07.12. 08:53
Eddig Mixa Hyalurogel Rich arckrémet használtam, mert elég érzékeny a bőröm. Bevált, bár olyan rohadás drága, hogy alternatívát kerestem és valahol rémlett, hogy a férfi arckrémek sokkal kíméletesebbek, mert az ő bőrük nincs annyira "kikészítve" mindenféle különböző krémek által. Szóval erre az éjszakai krémre esett a választásom, ami nagyon bevált. Reggel is használom, méghozzá alapozó alá! Nagyon szép, egyenletes bőrfelszínt ad, minimálisan ránctalanít.
2014.12.02. 23:02
Egy kérdés: MIÉÉÉRT kell bele glicerin?! Értem én, hogy nem ártalmas, tán még jót is tesz, de olyan "nyomot" hagy az ember arcán, ami zavaró tud lenni. Egyéb hiba nincs vele, az illata diszkrét, visszafogott, hatását tekintve az átlagos arckrémek közt csücsül.
Utoljára szerkesztve: 2014.10.31. 10:41 - 2014.10.31. 10:35
ez nagyon jó cucc! apukámnak vettem, de nagyon kíváncsi voltam rá, így kipróbáltam én is. sárgás színű, könnyen beszívódó kis krém, jól hidratál. ragacsos érzést akkor hagy, ha túl sokat kenek. az illata nagyon kellemes, friss, természetes. féltem, hogy erős lesz a benne található parfüm miatt, de nagyon enyhe, valamilyen virágra vagy gyógynövényre emlékeztet, tehát kicsit sem férfias. apukám szorgosan kenegeti magát vele, szerintem az ő tetszését is elnyerte. (szeret kencézni:)) szemkörnyékre is kentem, és csak jót tapasztaltam, pedig ott nagyon érzékeny a bőröm. erősen gondolkozom rajta, hogy magamnak is megveszem.